Üniversite Öğrencilerinden Örnek Proje - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinden Örnek Proje

Üniversite Öğrencilerinden Örnek Proje

Nevşehir’de üniversite öğrencilerinin hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Gülşehir Karavezir İlköğretim Okulu öğrencilerine diş taraması yapılarak öğrenciler ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.

22.03.2014 11:23

Nevşehir'de üniversite öğrencilerinin hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Gülşehir Karavezir İlköğretim Okulu öğrencilerine diş taraması yapılarak öğrenciler ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gülşehir Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, ilkokul öğrencilerini ağız sağlığı konusunda bilinçlendirmek amacıyla ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirme ve ağız taraması projesi hazırladı.

Proje çerçevesinde beraberindeki Dt. Naci Aycan Bolat ile birlikte Karavezir İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden okul öğrencileri S.Gizem Güleç, Yonca Hizmetçi, Züleyha Kurtal, Hamza Ali Selçuk ve Buğra Celil Sütçü burada okul öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konusunda bilgiler verdi.

Dt. Naci Aycan Bolat tarafından öğrencilere diş taraması yapılırken projeyi hazırlayan üniversite öğrencileri ile birlikte Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, ilçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Mehmet Yıldız, Gülşehir MYO Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Mehtap Aracı ve öğretim görevlileri Pınar Koçak ve Selin Kurun tarafından öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıtıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement