Ünlü İsimler Beluga'yı Hem Balık Hem de Mezeleri için Tercih Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimler Beluga'yı Hem Balık Hem de Mezeleri için Tercih Ediyor

Ataşehir'in sevilen mekânlarından Beluga Fish Gourmet, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

06.10.2016 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En zengin balık ve deniz mahsüllerini, sıra dışı ve lezzetli deniz mezelerini deneyimli ekibi ve kalite odaklı servis anlayışıyla konuklarının beğenisine sunan Beluga Fish Gourmet, ünlü isimlerin de tercihi olmaya devam ediyor.

Yaz sezonunun sona ermesi ve balık sezonunun açılmasıyla birlikte Beluga farklı lezzetleri ve özel menüleriyle ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Beluga Fish Gourmet Kurucusu Mihael İpekoğlu ''Her sezon olduğu gibi bu sene de tüm ekibimizle hazırladığımız yeni lezzetlerle misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Lezzet ekibimize yurtdışından dönem dönem katılacak ünlü şeflerle bu yıl da lezzetlerimize çeşitlendirmeye devam edeceğiz. Hem balık hem de meze konusunda Türkiye'de yenilikçi ve öncüyüz. Farkımızı bilen zaten başka yerde balık yemiyor'' dedi.

Açıldığı günden bu yana birçok ünlü ismi ağırlayan ve ağırlamaya devam eden Beluga Fish Gourmet'nin müdavimleri arasında bulunan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu; "Türkiye'de böyle lezzetli balık yiyeceğim başka yer yok" dedi. Ünlü isimler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Ağaoğlu, Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz, Hande Yener, Emre Altuğ, Türkan Şoray, Emre Aydın, Ivana Sert, Volkan Konak, Birol Güven, İpek Tuzcuoğlu, Cüneyt Çakır, Hakan Aysev, Hamdi Alkan, Metin Uca, Kenan Çoban, Görkem Sevindik, Ufuk Özkan, Kadir Doğulu ve Çağatay Ulusoy gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü İsimler Beluga'yı Hem Balık Hem de Mezeleri için Tercih Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement