Ünlü İsimler Levent'te Oylarını Kullandı - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimler Levent'te Oylarını Kullandı

Oyuncu yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda 26. dönem milletvekillerinin belirleneceği seçim için oylarını kullanmak için sandık başına gitti.

01.11.2015 13:45

Oyuncu yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda 26. dönem milletvekillerinin belirleneceği seçim için oylarını kullanmak için sandık başına gitti. Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Erdoğan sandık görevlileriyle tokalaşarak oy pusulasını almak için sıraya girdi. Bu sırada sandık görevlileri, basın mensuplarına "İçerde görüntü almak yasak" şeklinde uyarıda bulundu. Görevliler basın mensuplarını dışarıya çıkması için ısrar edince Yılmaz Erdoğan "Evet televizyonda görüyoruz. Oy atarken çekiyorlar" şeklinde konuştu. Salonda bulunan bir görevli, basın mensuplarının önünde durarak görüntü almayı engelledi. Gazeteciler bu duruma tepki gösterince, Yılmaz Erdoğan gazetecilerin yanına gelerek, "Ben şöyle geleyim. Gerilim yaratmayın zaten memleket yeterince gergin" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan çıkışta ise, "Hayırlı uğurlu olsun. Tekrar seçimde görüşürüz" dedi.

"BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ"

Sinama Oyuncusu Cüneyt Arkın, "Bu seçim çok önemli tabii. Türkiye yol ayrımında. Gidecek yolu var mı, yok mu ? Bilemiyorum. Ama bu seçimde gidecek yolu bulacak" diye konuştu. Aynı okulda oyunu kullanan Sanatçı Yalın da çıkışta, "Hayırlı olsun" ifadelerini kullanarak okuldan ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü İsimler Levent'te Oylarını Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement