Unutulmaz Bir Antalya Tatili İçin 5 Rota - Son Dakika
Basın Bültenleri

Unutulmaz Bir Antalya Tatili İçin 5 Rota

Unutulmaz Bir Antalya Tatili İçin 5 Rota

Bu yaz yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp kafa dinleyeceğiniz, aynı zamanda eğlenceli ve keyifli anlar yaşayacağınız bir tatil arzu ediyorsanız Antalya güzel bir seçim olabilir.

29.06.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yaz yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp kafa dinleyeceğiniz, aynı zamanda eğlenceli ve keyifli anlar yaşayacağınız bir tatil arzu ediyorsanız Antalya güzel bir seçim olabilir. Sizler için Akdeniz'in göz bebeği Antalya'nın en gözde tatil beldelerini bir araya getirdik.

Bu yaz Antalya'da keyifli bir tatil düşlüyorsanız, her biri birbirinden güzel 5 rotadan zevkinize en uygun olanı belirleyip hazırlıklara başlayabilirsiniz. Antalya'ya en hızlı şekilde varmanın yolu uçak seyahatinden geçer. Biletinizi henüz almadıysanız, Ucakbileti.com'da farklı havayolu şirketlerinin Antalya uçak bileti fiyatlarını karşılaştırarak en uygun bileti alabilirsiniz.

Kaş

Tatil demek sizin için sakin ve huzur dolu anlar demekse, Kaş sizin için doğru adres. Kaş'ta şehir merkezinin kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşıp Akdeniz'in eşsiz doğal güzellikleri arasında durgun suyun tadını çıkarabilirsiniz. Bölgede bulunan Kaputaş Plajı, Büyükçakıl ve Küçükçakıl Plajları'nda uzun soluklu bir deniz keyfi yaşayabilirsiniz.

Ayrıca dalış, yamaç paraşütü, tırmanış, trekking gibi sporlara ilgi duyuyorsanız, tatil için tercihiniz Kaş olmalı.

Alanya

Antalya'nın en popüler tatil beldelerinden biri olan Alanya, nefis plajları, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla tatil için ideal bir nokta. Dim Çayı'nda doğayla baş başa olabilir, Damlataş Mağarası ve Alanya Kalesi'ne giderek tarihin günümüze uzanan güzellikleriyle tanışabilirsiniz. Geniş kumsallara sahip, mavi bayraklı plajlarıyla ünlü Alanya'nın Kleopatra, İncekum ve Portakal Plajı'nda deniz sefası yapmadan dönmeyin.

Kemer

Yeşille mavinin kucaklaştığı güzide bölgelerden biri olan Kemer, Antalya tatili düşünenlerin tercih edebileceği bir yer. Kaliteli ve lüks otelleri, eşsiz plajları, yat limanları ve daha birçok cazibe noktasıyla Kemer'de keyifli bir tatil geçirmek mümkün.

Kemer, yemyeşil doğası arasında turkuaz rengiyle öne çıkan berrak deniziyle tatilcilere harika bir atmosfer vaat ediyor. Bölgede gündüzleri denizin tadına varırken, geceleri canlı müzik mekanlarında ve kulüplerde eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Kalkan

Kaş'a 25 km uzaklıkta bulunan Kalkan, Eski Rum evleri, küçük bir limanı ve daracık sokaklarıyla tıpkı bir köy havası tadında. Heredot'un 'dünyada yıldızlara en yakın yer' olarak belirttiği bu şirin köyde, kendinizi masmavi sularına bırakabilir veya merkezden kalkan teknelerle civar koyları gezebilirsiniz. Tertemiz denizi, saklı bir cenneti andıran koyları ve daha birçok çekiciliğiyle keşfedilmeyi bekleyen bir doğa harikası Kalkan. Lezzetine doyum olmayan köy kahvaltısı ise anlatılmaz, tadılır.

Side

Antalya'nın en gözde tatil duraklarından biri olan Side, Manavgat'a yakın bir konumda yer alıyor. Tarihi bir yerleşim alanı olan Side'de pek çok antik kalıntı ve tarihi esere rastlamak mümkün. Ancak o tarihi yönünün yanı sıra mükemmel kumsalı ve eşsiz doğası ile insanı kendine çekiyor. Pırıl pırıl deniziyle tatilcileri cezbeden Side'nin plajları bir harika. Özellikle sıcacık suyuyla ilgi gören denizin tadını Sorgun ve Sorgun 2, Club Ali Bey, Titreyen Göl gibi plajlarında çıkarabilirsiniz. Buradaki plajlarda tarihi kalıntılara karşı güneşlenme farkını yaşayın.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Unutulmaz Bir Antalya Tatili İçin 5 Rota - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement