Ünye Ticaret Merkezi Başladı - Son Dakika
Yerel

Ünye Ticaret Merkezi Başladı

Ünye Ticaret Merkezi Başladı

Ünye Belediyesi tarafından eski Belediye Sineması ve Kültür Sarayı binalarının olduğu alana inşa edilecek olan Belediye Ticaret Merkezi projesinde çalışmalar devam ediyor.

09.05.2016 13:21

Ünye Belediyesi tarafından eski Belediye Sineması ve Kültür Sarayı binalarının olduğu alana inşa edilecek olan Belediye Ticaret Merkezi projesinde çalışmalar devam ediyor. Toplamda yerin 3 kat altına inilecek projede, temel çalışmaları için çakılacak olan 92 kazıktan ilki çakıldı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, fore kazık çalışmalarının başladığı alanda Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte incelemelerde bulundu.

23 AYDA BİTİRİLECEK

Toplamda 15 bin 589 metrekare kapalı alandan oluşacak olan ve 23 ayda bitirilmesi planlanan projede çalışmaların son durumunu değerlendiren Başkan Ahmet Çamyar, yer tesliminin ardından müteahhit firmanın çalışmalarına başladığını belirtti. Çamyar, "Temel altı çalışmaları için 92 kazık çakılacak ve toplamda 28 metre yerin altına girilmiş olunacak. Fore kazık çalışmalarında ilk kazık çakıldı. Haziran ayına kadar bu çalışmaları bitirip bir temel atma programı yapmayı düşünüyoruz" dedi.

YENİ BULVAR GELİYOR

Ünye'nin, yürütülen birçok çalışma ile çehresinin hızla değiştiğini kaydeden Başkan Çamyar, "Rüzgarlı sokaktaki dükkanlarımız ile ilgili değer tespit çalışmalarımızı yaptık, bilirkişi incelemeleri devam ediyor. Burayı Çınarlık Caddesi ile birleştirerek Ünye'mize 15 metre genişliğinde yeni bulvar kazandırmış olacağız. Ünye'miz doğası itibari ile zaten çok güzel bir şehir. Biz, bu şehrin dokusuna, kültürüne tarihine uyan eserler inşa ederek gelecek nesillere çok daha güzel bir Ünye bırakmak istiyoruz. Hemşehrilerimiz Ünye'de yaşamaktan burada olmaktan keyif alacaklar" dedi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün Belediye Ticaret Merkezi projesinin Ünye'nin ihtiyaç duyduğu bir proje olduğunu ve ses getirecek bir proje olduğunu söyleyerek Ünye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten müteahhit firma yetkilisi ise projeyi teslim süresinden önce bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye Ticaret Merkezi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement