Urfalı Engelliler Şampiyonluğa Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Urfalı Engelliler Şampiyonluğa Hazırlanıyor

Urfalı Engelliler Şampiyonluğa Hazırlanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli yüzme, halter ve basketbol takımları, şampiyonalara hazırlanıyor.

02.10.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, halter, basketbol ve yüzme takımlarıyla engelli vatandaşların engelleri aşmasına yardımcı oluyor. Bugün başlayacak ve 4 ekime kadar Aksaray'da düzenlenecek olan Türkiye Engelli Halter Şampiyonasına katılacak Büyükşehir Belediyesi Engelli Halter Takımı, antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Hamidiye Spor Salonu'nda sürdüren 4 kişilik takım, Türkiye Milli Halter Takımı'na girmek için büyük çaba sarf ediyor. Kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Engelli Halter Takımı sporcuları, "Bizi unutmadıkları için yetkililere teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmektir" diye konuştu.

'BASKETBOLDA HEDEFİMİZ SÜPER LİG'

Öte yandan Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı ise 08- 11 Eylül'de Mersin'de gerçekleştirilecek hazırlık turnuvasına katılacak.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne çıkmayı hedefleyen Engelli Basketbol Takımı, 18 ekimde başlayacak olan lig hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor.

Hedeflerinin birinci lige çıkmak olduğunu belirten Engelli Basketbol Koçu Serdar Yıldırım, "Geçen sezon play-off karşılaşmalarında az bir farkla birinci olamadık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah bu yıl Şanlıurfa'yı çok iyi şekilde temsil edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi'nin her anlamda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

YÜZME TAKIMI ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

21 Kasım'da Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını devam ettiren bir diğer ekip Büyükşehir Belediyesi Engelli Yüzme Takımı da antrenmanlarını sürdürüyor.

Sporun her dalında engelleri aşmayı hedefleyen büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların taktirini topluyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Engelliler Şampiyonluğa Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement