Urla'da Cami İnşaatı Temel Atma Töreni - Son Dakika
Güncel

Urla'da Cami İnşaatı Temel Atma Töreni

Urla'da Gülbahçe Mahallesi'nde bir süre önce inşaatına başlanan Gümüşkoy Melek Camisi'nin resmi temel atma töreni yapıldı.

17.05.2016 21:03

Urla'da Gülbahçe Mahallesi'nde bir süre önce inşaatına başlanan Gümüşkoy Melek Camisi'nin resmi temel atma töreni yapıldı.

Gülbahçe'deki Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı'na ibadet yeri olarak tahsis edilen 8 dönümlük arsada yükselecek caminin temel atma törenine, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Jandarma Komutanı Binbaşı Cemil Erdemir, Urla Müftüsü Ali Ünal ile vatandaşlar katıldı.

Caminin inşaat masraflarını üstlenen işadamı Hacı İbrahim Dinç, vefat eden eşinin hatırası için bu camiyi yaptırdığını belirtti.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise Urla'nın iftihar edeceği 7 tescilli tarihi camisinin de olduğunu anımsatarak, "Müslüman İzmir'in, Müslüman Urla'nın tarihi camileri var. Atamız yaptırmış, bizlere miras bırakmış. İlçemizde yeni camilerin inşaatları devam ediyor. Geçenlerde Karapınar'da cami temeli atmıştık. Yakın zamanda Güvendik Mahallesi'ne de cami temeli atacağız. Yeni camimizin hayırlara vesile olmasını, inşaatının kısa sürede kazasız belasız tamamlanarak hep birlikte ibadete açılmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Urla'da Cami İnşaatı Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement