Uşaklı Alperenlerden Anlamlı Davranış - Son Dakika
Yerel

Uşaklı Alperenlerden Anlamlı Davranış

Uşaklı Alperenlerden Anlamlı Davranış

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, Afganistan’da ve askeri uçakta hayatını kaybeden beş şehit için anma programı düzenleyerek Kur’an okudu.

04.03.2015 13:14

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, Afganistan'da ve askeri uçakta hayatını kaybeden beş şehit için anma programı düzenleyerek Kur'an okudu.

Alperen Ocakları Uşak İl Binasında gerçekleşen programda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesi dolayısıyla ayrıca Fırat Çakıroğlu ve 5 şehit için Kur'an okundu. Emekli İzmir Müftü Yardımcısı Nuri Vural'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve hatim duasının ardından yemek ikramı yapıldı. Program "Şehitlik ve İ'la-yı Kelimetullah yolunda ölümsüzlüğe yürüyen ülkücüler" konulu sohbetle devam etti. Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Mehmet Sezer, "Önce Şehit Liderimizin annesi, Fidan annemizi kaybettik. Arkasından Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadet haberini aldık. Peşinden Malatya'da iki tane askeri uçağımızın düştüğü haberi geldi. Dört tane şehit verildi. Yine bunun ardından Afganistan'da da bir şehidimiz olduğunu haber aldık. Biz Fidan annemizin vefatıyla beraber, arkadaşlarımızla konuştuk ve bir hatim organizasyonu düşündük. Arkadaşlarımıza Kur'an-ı Kerim'den cüzler dağıttık ve bunu arkadaşlarımız okudu" dedi.

Kur'an dinletisi, hatim duası, yemek ve arından 'Şehitlik ve İ'la-yı Kelimetullah yolunda ölümsüzlüğe yürüyen ülkücüler' konulu sohbetin ardından program sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşaklı Alperenlerden Anlamlı Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement