Usta Gazetecilerden Ak Partili Şahin'e Destek - Son Dakika
Yerel

Usta Gazetecilerden Ak Partili Şahin'e Destek

Usta Gazetecilerden Ak Partili Şahin\'e Destek

Vanlı gazeteci Ataullah Arvas’ın AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin için ‘Van’ımızın çocuğunu isteriz’ yazısını Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat da yerinde tespit etti.

02.04.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vanlı gazeteci Ataullah Arvas'ın AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin için 'Van'ımızın çocuğunu isteriz' yazısını Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat da yerinde tespit etti.

TGRT FM Radyo Müdürü ve köşe yazarı Vanlı Ataullah Arvas, bu haftaki köşesini Van ve AK Parti'nin genç aday adayı Zafer Şahin'e ayırmıştı. Van'ın artık kendi evlatlarına ihtiyaç duyduğunu, son dönemlerde adı sıkça zikredilen Zafer Şahin'in Van'da kanayan birçok yaraya merhem olabileceğini ve Van'ın öne çıkan birçok sorununu yazan Arvas'ın "Van'ımızın Çocuğunu İsteriz" başlıklı yazısı şöyle:

"Eski başbakanlardan Ferit Melen ve Kamuran İnan'ın memleketi Van'da yerli aday tartışması yaşanmaktadır. Konu, yabana atılacak gibi değildir. Gelinen noktada, Van'ımızın evladını istemek kimsenin gücüne gitmesin! AK Parti Aday Adayı Zafer Şahin, bunlardan biridir. Kökleri yüzyıllardır Van'da olan Şahin, kendisini iyi yetiştirmiş, ilimizin meselelerine müdrik bir mühendistir. Bu aday adayla partisi, şehrin demokrafik yapısını da yakalamış olacaktır. Van'da herkesin gönül rahatlığıyla oy vereceği Şahin'e başarılar dilerim."

Ataullah Arvas'ın yazısı sonrası Van'da çeşitli tespitlerde bulunan gazeteci-yazar Yavuz Donat'ın kaleme aldığı yazısı ise şöyle:

"Soruyu biz sormuyoruz... Vanlı soruyor. Van'da nereye gitseniz... Bu konu konuşuluyor. Van'da... "Sokakta" çok kişiden şunları dinledik: 1. İthal aday istemiyoruz... Adaylarımız Vanlı olmalılar. 2. Ama ithal aday gönderilecekse... Bu isim Cevdet Yılmaz olmalı. Gelelim İkram Kali'nin köşe yazısına... Yazıdan birkaç satır başı: Van'a sık sık gelip giden, Van'ın sorunlarıyla yakından ilgilenen, Van'ı yakından tanıyan Kalkınma Bakanı, Bingöllü Cevdet Yılmaz'ın ismi uzun zamandır konuşuluyor. Van'da üst üste seçim kaybeden ve bir türlü toparlanamayan AK Parti'de (İki dönemdir belediyeyi kaybediyor) bir lidere, bir ağabeye ihtiyaç var. Bakan Cevdet Yılmaz bilgi birikimi ile Van'ın liderliğini yapacak. Van'da... Cevdet Yılmaz'ın adı... "Herkesin ağzında." Bravo Cevdet Bey'e... Kendisini böylesine "Sevdirdiği" ve bölgede "Genel bir kabul" gördüğü için. Unutmadan... Van'da son günlerde "Bir isim daha" konuşulmaya başlamış: "Yasin Aktay."

Yavuz Donat'ın kaleme aldığı yazısı, Ataullah Arvas'ın AK Parti Aday Adayı Zafer Şahin'i destekleyen yazısına hak verir nitelikte olduğu belirtildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Usta Gazetecilerden Ak Partili Şahin'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement