Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Kilis’te, polisin bir otomobilde yaptığı aramada 26 bin 764 adet Captagon sentetik uyuşturucu hap, 475 adet Ecstasy sentetik uyuşturucu hap ve 129 gram toz ve krak halde uyuşturucu yapımında kullanılan metamfetamin ele geçirildi.

25.11.2014 13:35

Kilis'te, polisin bir otomobilde yaptığı aramada 26 bin 764 adet Captagon sentetik uyuşturucu hap, 475 adet Ecstasy sentetik uyuşturucu hap ve 129 gram toz ve krak halde uyuşturucu yapımında kullanılan metamfetamin ele geçirildi.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipler, Şeyh Mansur Kavşağı civarında ticari otomobili şüphe üzerine durdurdu. Otomobilde yapılan aramada sırt çantası içerisinde 26 bin 764 adet Captagon sentetik uyuşturucu hap, 475 adet Ecstasy sentetik uyuşturucu hap ve 129 gram toz ve krak halde uyuşturucu yapımında kullanılan metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Suriye uyruklu 26 yaşındaki M.A. ile 28 yaşındaki S.J.H gözaltına alındı. İfadeleri alınan Suriye uyruklu M.A. tutuklanırken, diğer Suriyeli S.J.H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement