Üzülmez Ak Kadın Mahalle Başkanlarını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Ak Kadın Mahalle Başkanlarını Ağırladı

Üzülmez Ak Kadın Mahalle Başkanlarını Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanlarını makamında ağırladı.

11.05.2016 17:04  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyenin kültür gezilerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ak Kadın Mahalle Başkanları, İznik Gezisinde başkana aldıkları hediyelerini de takdim ettiler.

Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Vekili Filiz Akın ile Teşkilat Başkanı Emine Yıldırım nezaretindeki mahalle başkanı kadınlar Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e nezaket ziyaretinde bulundular. Mahalle Başkanı Kadınların, Başkan Üzülmez ile siyasi ve belediye hizmetleri hakkındaki sohbeti içilen çaylar eşliğinde samimi bir atmosferde sürdü.

Belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları, özellikle yoğun ilgi gören kültür gezilerinin sayısının artırılmasını da talep ettiler. Kadın Mahalle Başkanları adına İstasyon Mahalle Başkanı Döndü Yalçın, "Başkanım mahallemizden İznik Gezisine katılan hemşehrileriniz size bu hediyeyi takdim etmemi istediler ve teşekkürlerini ilettiler" dedi.

Siyasette bayanların ayrı bir yer teşkil ettiğini hatırlatan Başkan Üzülmez de, "Kadınlar başımızın tacıdır. Kültür gezileri yanı sıra Kadın Spor ve Yaşam Merkezlerimizi tüm mahallelerde hanım kardeşlerimizin hizmetine sunuyoruz. Her zaman bize destek olan ve yalnız bırakmayan hanım kardeşlerimize ne yapsak azdır. Türkiye siyasetinde gerek ülkemiz gerek Kartepemiz için yaşanabilir dünya bırakma hedefiyle çalışan kadınlarımızın varlığını bilmek bizlere güç katmaktadır. Sizlerin başarılı çalışmaları da tarih sayfalarında yer alacak. Bu başarıya ortak olan sizleri tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Ak Kadın Mahalle Başkanlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement