Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

17.11.2015 14:31

Kartepe'ye gelin geldi

Kartepe'nin tanınmış ailelerinden Topal Ailesi, Başiskele'den gelin aldı. Başiskele İlçesi Ovacık Mahallesi sakinlerinden Emine ve Mehmet Çelikçioğlu çiftinin zarif kızları Yeliz Çelikçioğlu, Kartepe İlçesi Rahmiye Mahallesi'nde oturan Hacer ve İsmail Topal çiftinin yakışıklı çocukları İbrahim Topal ile nikah masasına oturdu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Mehmet Güneş ile Fatma Nur Çelikçioğlu üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere Başkan Üzülmez, "Bir yastıkta ömür boyu saadetli mutlu bir yuva kurup bunu devam ettirmesiniz dileğiyle hayırlı uğurlu olsun" dedi. Evlilik cüzdanını da geline veren Başkan Üzülmez, aileleri de tebrik etti.

Nikahı Başkan Kıydı

Kartepeli Gündüz ve Türkyılmaz Aileleri dünür oldu. Suadiye sakini dünürlerin nikah cemiyetine ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Özge Gündüz ile Ceyhun Türkyılmaz nikah masasına oturdu. Merhum Mümtaz Gündüz ile ev hanımı Ayşe Gündüz çiftinin zarif kızları Özge Gündüz hayatını, Gülten ve Şenol Türkyılmaz çiftinin çocukları Ceyhun Türkyılmaz ile birleştirdi. Suadiye Kültür Merkezi'ndeki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Burcu Yıldız ve Emre Kalender üstlendi. Yeni yuva kuran gençleri tebrike den ve iki cihan saadeti dileyen Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını da geline verdi.

Ayşegül ile İlyas'ı Tebrik Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni evlenen Ayşegül Yılmaz ve İlyas Karagöz'ün düğün cemiyetlerine katıldı. Suadiye Mahallesi'ndeki hanelerinde gerçekleşen düğün cemiyeti ile evliler kervanına katılan Hakkı Yılmaz'ın kızı Ayşegül ile Süleyman Karagöz'ün oğlu İlyas'ı dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Ayşegül ve İlyas'ın mutluluğuna ortak olan Başkan Üzülmez genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Takısını takan Başkan Üzülmez aileleri de tebrik etti.

Sakarya'dan Gelin Geldi

Derbentli Gerz Ailesi'ne Sakarya'dan gelin geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Zeki Gerz hayatını Esra Karslı ile birleştirdi. Zübeyde ve Hasan Karslı'nın zarif kızları Esra ile hayatını birleştiren merhum Hızır Gerz ile ev hanımı Zinnet Gerz'in yakışıklı oğlu Zeki'nin nikahı Derbent Düğün Salonu'nda kıyıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in kıydığı nikahta Mehmet Gerz ve Ali İhsan Ay da şahitlik yaptı. Karslı ve Gerz Ailelerinin dost ve akrabalarının hazır bulunduğu nikahta bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Üzülmez evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

Başkan Personelinin Nikahını Kıydı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan personeli Yücel Er'in nikahını kıydı. İstanbul Güngören'de oturan Hanım ve Suat Vatanlar çiftinin kızları Semay hayatını, Kartepe Arslanbey Mahallesi'nde oturan emekli Rıdvan Er ile ev hanımı Saliha Er çiftinin çocukları Yücel Er ile birleştirdi. Fuar içindeki 41 Harran Düğün Salonu'ndaki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Hasret Kolay, Mustafa Karaçöl ve Murat Muharrem Topal üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere "İki cihan saadeti" dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

Kartepeli Gençler Evlendi

Kartepeli Öztunga ve Dilek Aileleri dünür oldu. Arslanbey Mahallesi sakinlerinden merhum İlyas Öztuna ile Hanife Öztuna çiftinin zarif kızları Kübra Öztuna hayatını, Ataşehir Mahallesi'nde oturan Ayşe ile Enver Dilek çiftinin çocukları Sefa ile birleştirdi. Uzunçiftlik Düğün Salonu'ndaki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini de Cengizhan Dilek ve Fahri Öztuna üstlendi. Öztuna ve Dilek Ailelerinin dost ve akrabalarının yoğun ilgi gösterdiği nikahta bir ömür birlikteliğe evet diyen gençleri tebrik eden Başkan Üzülmez, ömür boyu mutluluk dileği eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

Sibel ve Ersin'i Tebrik Etti

Evliler kervanına katılan Sibel ve Ersin Er çiftinin mutlu günlerine ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gençleri tebrik etti. Derinceli Sebahat ve Seyfi Yılmaz'ın zarif kızları Sibel Yılmaz hayatını, Kartepeli Nigar ve Ahmet Er çiftfinin yakışıklı çocukları Ersin Er ile birleştirdi. Hafta sonu Uzunçiftlik Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün cemiyetinin konukları arasında yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Yılmaz ve Er Ailelerini tebrik etti. Düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, genç çifte de ömür boyu mutluluk dileğinde bulunup takısını taktı.

Semih ile Pınar'ın Nikahını Başkan Kıydı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Nesa Düğün Salonu'nda Semih ile Pınar'ın nikahını kıydı. Gölcük Kavaklı Mahallesi sakinlerinden Murat ve Reyhan Koşar çiftinin zarif kızı Pınar, Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde oturan Muhammet ve Firdes Odabaş çiftinin yakışıklı çocukları Semih Odabaş ile nikah masasına oturdu. Her iki ailenin dost ve akrabalarının yoğun ilgi gösterdiği nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Evliler kervanına katılan gençlerin şahitliklerini de Merve Aytürk ve Onur Külük üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere "Allah size ömür boyu mutluluk nasip etsin" dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını da geline verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement