Uzundere'de Mtb Cup Bisiklet Yarışı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Uzundere'de Mtb Cup Bisiklet Yarışı Düzenlendi

Uzundere İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen ve sekiz kategoride düzenlenen, Türkiye’nin genelinde 36 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışlara ilçe halkı ve Erzurum’dan gelenler yoğun ilgi gösterdi.

06.06.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzundere İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen ve sekiz kategoride düzenlenen, Türkiye'nin genelinde 36 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışlara ilçe halkı ve Erzurum'dan gelenler yoğun ilgi gösterdi.

Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Türkiye'nin sakin kentleri arasına giren Uzundere'de bisiklet sporu gibi yarışların tanıtıma olan katkısının önemli olduğunu söyledi.

Başkan Özsoy, "Turizm ve yeşilin şehri olan ilçemizde; bu gün olduğu gibi bundan sonra da spora, sağlığa katkı yapacak girişimlerim devam edecek. Sayın Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan ile birlikte ilçe halkına hizmet için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu gün ayrıca bisiklet sporunun ilçemize ne kadar yakıştığını gördüm. İtalya'daki toplantıda "cittaslow (sakin şehir)" ağına kabul edildikten sonra bisiklet sporunu daha bir öne çıkarmamız gerektiğini de gördük. İnşallah en kısa zamanda bisiklet ile ilgili bir spor kulübü çalışması olursa ilçemiz kazançlı çıkacaktır." diye konuştu.

Yarışlar sonunda dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı M.Halis Özsoy tarafından verilirken yarışmalarda dereceye giren isimler şunlar oldu;

Erkeklerde Bayram Eroğlu,

Kadınlarda Simge Ekici,

Genç kızlarda Aybike Ünla,

Genç erkeklerde Recep Çolak,

Master 30'da Mehmet Can Balcı,

Master 40'ta Barış Ünlü,

Yıldız kızlarda Kumsal Ulu,

Yıldız erkeklerde Fatih Ünsal. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzundere'de Mtb Cup Bisiklet Yarışı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement