Vali Aksoy, Lice İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Aksoy, Lice İlçesini Ziyaret Etti

Vali Aksoy, Lice İlçesini Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Lice İlçesini bir takım incelemelerde bulunmak üzere ziyaret etti.

25.12.2014 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un yanı sıra ziyarete Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü katıldı.

General Zeki Soydemir Kışlası'nda Vali Aksoy'u ve beraberindekileri Kaymakam Osman Uğurlu, Lice Komando Alay Komutanı Albay Mustafa Çekiç, Lice Başsavcısı Bülent Delibalta, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ahmet Yüce, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Yanardağ karşıladı.

İlk olarak İkiztepe Jandarma Karakolunu ziyaret etti. İkiztepe Jandarma Karakolunda gözetleme kulesini inceleyen ve askeri yetkililerden brifing alan Vali Aksoy ve beraberindekiler Lice Hükümet Konağı'na giderek, Kaymakam Osman Uğurlu'dan ilçenin genel durumu ve İlçedeki kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Brifing sonrasında Kaymakamlık binasındaki Lice Adliyesi'ni ziyaret eden Vali Aksoy ve beraberindekiler İlçe Başsavcısı Bülent Delibalta'nın makamına geçip bir süre görüştüler. Görüşmenin ardından Vali Aksoy, Hani İlçesine hareket üzere Lice'den ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Aksoy, Lice İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement