Vali Azizoğlu Madencilerle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Azizoğlu Madencilerle İftarda Buluştu

Vali Azizoğlu Madencilerle İftarda Buluştu

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, eksi 250 metrede maden işçileriyle birlikte iftar yaptı.

26.06.2015 14:24

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, eksi 250 metrede maden işçileriyle birlikte iftar yaptı.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, TTK Amasra müessesinde çalışan maden işçileri ile iftarda bir araya geldi. Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, Bartın Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, Bartın Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Bartın Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Amasra Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Hürol Özcüre, Amasra İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır'ın da hazır bulunduğu iftar eksi 250 metrede gerçekleşti.

İftarda işçilere seslenen Vali Seyfettin Azizoğlu, "Sizlerin sofrasına misafir olduk, bu manalı iftar sofrasında bizleri misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Gerçek anlamda sizlerin kazandığı para helal paradır ve bunu hepimiz biliyoruz. Burada yıllardır çalışıyorsunuz. Allah sizlere buradan kazasız bir şekilde emekli olmayı nasip etsin. Memleketimize ve ülkemize de huzur, mutluluk ve istikrar nasip etsin; sofralarınızda bu akşam bizlere yer açtığınız için bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.

İftardan sonra maden işçileriyle sohbet eden ve onların dertlerini dinleyen Vali Seyfettin Azizoğlu daha sonra beraberindeki heyetle birlikte kömür ocağında incelemelerde bulundu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azizoğlu Madencilerle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement