Vali Cirit'ten Kaza Geçiren Oda Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Cirit'ten Kaza Geçiren Oda Başkanına Ziyaret

Vali Cirit\'ten Kaza Geçiren Oda Başkanına Ziyaret

Artvin Valisi Kemal Cirit, evinin çatısını onardığı sırada merdivenden düşerek yaralanan Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alpaslan'ı evinde ziyaret ederek "geçmiş olsun" diledi.

15.10.2014 09:57

Artvin Valisi Kemal Cirit, evinin çatısını onardığı sırada merdivenden düşerek yaralanan Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alpaslan'ı evinde ziyaret ederek "geçmiş olsun" diledi.

Merkeze bağlı Ahlat köyündeki evinin çatısını onardıktan sonra merdivenle inerken düşen ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Alpaslan, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 35 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile ailesi, Alpaslan'ı hastaneden alarak Artvin'deki evine getirdi.

Alpaslan'ın sağlık durumuyla yakından ilgilenen Vali Cirit, Ortamahalle'deki evinde dinlenen Alpaslan'ı ziyaret etti. Alpaslan ile ailesine "geçmiş olsun" dileklerini ileten Vali Cirit, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ziyarette, Vali Cirit'e, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Öztürk ile Adil Peker eşlik etti. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Cirit'ten Kaza Geçiren Oda Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement