Vali Demirtaş, Nissibi Köprüsünde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş, Nissibi Köprüsünde İncelemelerde Bulundu

Vali Demirtaş, Nissibi Köprüsünde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta Kaymakamı Metin Esen ile birlikte Adıyaman’ı doğuya bağlayacak olan Türkiye’nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliği taşıyan Nissibi Köprüsünde incelemelerde bulundu.

24.08.2014 14:10

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta Kaymakamı Metin Esen ile birlikte Adıyaman'ı doğuya bağlayacak olan Türkiye'nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliği taşıyan Nissibi Köprüsünde incelemelerde bulundu.

Adıyamanlı vatandaşlar tarafından yıllardır özlemle beklenen Nissibi Köprüsüne giderek buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, ilgili firma yetkilisinden köprünün son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adıyaman'ı Diyarbakır ve doğuya bağlayacak olan 610 metre uzunluğundaki Nissibi Köprüsünün İstanbul Boğaz Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden sonra Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsü olarak inşa edildiğini söyleyen Vali Demirtaş, Nissibi Köprüsünün hizmete sunulması ile birlikte bölgedeki ulaşımın daha rahat ve güvenli bir şekilde yapılmasına imkan verileceğini kaydetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş, Nissibi Köprüsünde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement