Çorum Valisi: Ayakkabı Kutularındaki Parayla İmam Hatip Lisesi Yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Çorum Valisi: Ayakkabı Kutularındaki Parayla İmam Hatip Lisesi Yapıldı

Çorum Valisi: Ayakkabı Kutularındaki Parayla İmam Hatip Lisesi Yapıldı

Çorum Valisi Ahmet Kara, Halk Bankası eski Genel Müdürü'nün evinde ayakkabı kutularından çıkan paralarla, Osmancık ilçesine İmam Hatip Lisesi yapıldığını söyledi.

19.11.2015 12:21  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valisi Ahmet Kara, Halk Bankası eski Genel Müdürü'nün evinde ayakkabı kutularından çıkan paralarla, Osmancık ilçesine İmam Hatip Lisesi yapıldığını söyledi.

"BU PARALAR İMAM HATİP LİSESİ İÇİNDİ"

17-25 Aralık operasyonları sırasında evinde ayakkabı kutuları içerisinde para bulunan dönemin Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın ifadesinde, "Bu paralar İmam Hatip Lisesi yapımı içindi" sözleriyle gündeme gelen, Çorum'un Osmanık ilçesine yapılan İmam Hatip Lisesi inşaatını Çorum Valisi Ahmet Kara ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

"BURASI ASLINDA SÜLEYMAN ASLAN'IN İMAM HATİP LİSESİ"

İnşaat alanını gezen Vali Kara, Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Arslan'ın ayakkabı kutularından çıkan bu paralarla Osmancık'ta İmam Hatip Lisesi yapıldığını söylediğini hatırlatarak şöyle dedi:

"Bu paralar, daha önce basında 'ayakkabı kutuları paraları' diye lanse edilen ve daha sonra mahkeme tarafından Süleyman Arslan'a iade edilen paralardır. Süleyman Arslan, 'O paraları ben hayır işi için toplamıştım' demesi üzerine, para geçtiğimiz yıl Çorum Valiliği emrine geldi. Çorum Valiliği de paraların toplanma amacına uygun olarak Osmancık İmam Hatip Lisesi inşaatının bütün ihtiyaçlarını buradan karşılıyor. Bu para 8 milyon 200 bin TL. Burası aslında Süleyman Arslan'ın İmam Hatip Lisesi'dir."

İmam Hatip Lisesi'nin 24 derslikli, 3 katlı ve toplam 4 bin 50 metrekare kapalı alandan oluşacağı ve 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Çorum Valisi: Ayakkabı Kutularındaki Parayla İmam Hatip Lisesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (144)

  • FU: BIR SOĞAN SOYULUYOR YAŞARIYOR GÖZLER , BİR DEVLET SOYULUYOR ALDIRMIYOR ÖKÜZLER 200 3 Yanıtla
  • FU: BIR MİLLET,BİR İKTİDARIN HIRSIZLIGINI VE ALÇAKLIĞINI KENDİ SİYASİ GÖRÜŞÜ UĞRUNA GÖRMEZDEN GELİYORSA O MİLLET ERDEMİNİ YİTİRMİŞTİR.ERDEMİNİ YİTİREN MİLLETLER BİR GÜN VATANINIDA KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. 54 1 Yanıtla
    TT: Ne kadar doğru, bir gün gelecek nesiller bu erdemsizlerin kestikleri faturaları çok ağır ödeyecekler. 2 0
  • yuksel yilmaz: mileti iyice salak yerine koyun yola devammm 18 9 Yanıtla
  • allahsızlar: haha komedi ya . allahın kürdoları 3 19 Yanıtla
  • cumali: Adamlarin dini imani para...anlasildi 16 5 Yanıtla
  • akkurt: paralelin adamları akşam kargo ile bagid diye adamın evine para gönderiyor ayakkabı kutusu ile.sabah ta paralelin polis ve savcıları adamın evini basıyor.başında eksik etmiyorlar.işin ucunda ülkenin yönetimine el koymak varsa bir iki ayakkabı kutusu parayı yalandan bağışlarlar tabiiki bu hashasiler.hala gerçekleri görmeyenler o hashasiler paraları bavullayip birer birer yurtdışına kaçıyorlar görün artik. 3 17 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ARTIK BUNDAN SONRA MEMLEKETTE BOL BOL CENAZE NAMAZI KILINACAĞINDAN DOLAYI İMAM HATİP OKULLARININ SAYISINA ÖĞRENCİLERİNİN SAYISINA VE İNŞAATLARININ SAYISINA AĞIRLIK VERİLMİŞTİR DİĞER MESLEK GURUPLARINA GEREK KALMAMIŞTIR... 5 15 Yanıtla
  • Cevap: Yok lan cami yapmışlardır. 11 8 Yanıtla
  • akıllı adam: yalaklık ve salaklığın prim yaptığını bilendir..... 14 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement