Vali Kolat'tan Bahşılı İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Kolat'tan Bahşılı İlçesine Ziyaret

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı ilçesinde incelemelerde bulundu.

02.04.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kolat ve beraberindeki Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, ilçedeki ziyaretleri kapsamında özel bir firmaya ati demir çelik fabrikasını gezdi. Burada işçilerle sohbet eden Kolat, yemekhanede sıraya girerek yemeğini aldı ve işçilerle yemek yedi.

Kolat, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle hassasiyet gerektiren fabrikalarda çalışan işçilerin son derece dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.

Demir çelik sektörünün en zor ve ağır çalışma şartlarına sahip sektörlerden biri olduğunu vurgulayan Kolat, "Bizim iş adamımız ve sanayicimiz ne kadar rahat çalışıyorsa, biz de o kadar rahatız demektir. Önemli olan istihdam yaratabilmektir. Ayrıca özel sektör yatırımları bir ülkede ne kadar çoksa o ülke o kadar gelişmiştir. Devletimiz ve hükumetimiz de özel sektör yatırımlarına teşvik ve desteklerini esirgemiyor" diye konuştu.

Kolat, fabrika ziyaretinin ardından yapımı devam eden Konya- Kulu yol çalışmasını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna geçen Kolat, burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Kolat'tan Bahşılı İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement