Vali Savaş, Cbü'de Kariyer Zamanı Etkinliğinde Öğrencilerle Mesleki Bilgi ve Tecrübelerini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Savaş, Cbü'de Kariyer Zamanı Etkinliğinde Öğrencilerle Mesleki Bilgi ve Tecrübelerini Paylaştı

Vali Savaş, Cbü\'de Kariyer Zamanı Etkinliğinde Öğrencilerle Mesleki Bilgi ve Tecrübelerini Paylaştı

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kulübünce düzenlenen, “CBÜ’de Kariyer Zamanı” etkinliği kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ile mesleki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

03.04.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kulübünce düzenlenen, "CBÜ'de Kariyer Zamanı" etkinliği kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ile mesleki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte mesleki bilgi ve tecrübelerine dayanarak, "Kariyer Yönetimi ve Hedef belirleme Stratejileri" konulu konferans veren Vali Savaş kendi deneyimlerini paylaştığı öğrencilerin merak ettiği konular üzerinde sorularını cevaplandırdı.

Vali Savaş yaptığı konuşmada, "Üniversite eğitimi sizin büyük ölçüde, donanım konusunda alt yapı oluşturacağınız bir süreç. Mutlak surette bir entelektüel bir yapı oluşturacağınız bir dönem. Bunun farkında olmalısınız. Çünkü daha sonraki her bir yönelim bunun üzerine inşa edilecek" dedi.

Vali Savaş, Türkiye Cumhuriyetinin birer bireyi olarak kendi kültürümüzü ve batı bilimini, aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun kültürünü, hem tarihi derinliği ile hem de mevcut haliyle üç dört aşamalı bilmek zorunda olduğumuzu belirterek, "Siz hem kendi toplumunuzun düşünce, sanat, edebiyat, fikir birikimine sahip olacaksınız, hem de modern düşünceyi oluşturan tüm genel düşünceye sahip olacaksınız. Bunun yanında sanattan, edebiyattan, müzikten, resimden bir nasibiniz olacak. Bu alt yapıyı oluşturduktan sonra üzerine yapacağınız tercihlerin her biri bu alt yapıdaki hazırlığınız ne kadar sağlamsa üzerine koyacağınız tesis de o derece güçlü olacak" diye konuştu.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Miynat, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Birol Kovancılar, CBÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kulübü Danışman Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Demir ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen günün anısına Vali Savaş'a çiçek ve plaket takdim ettiler.

Vali Savaş, "Kariyer Yönetimi ve Hedef Belirleme Stratejileri" konulu yaptığı konuşmadan sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Savaş, Cbü'de Kariyer Zamanı Etkinliğinde Öğrencilerle Mesleki Bilgi ve Tecrübelerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement