Vali Şentürk'den Kırşehirspor'a Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Vali Şentürk'den Kırşehirspor'a Destek Sözü

Vali Şentürk\'den Kırşehirspor\'a Destek Sözü

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Sayıştay Başkanı Recayi Akyel, Kırşehirspor Hacılar Erciyes Spor maçına gelerek destek sözü verdi.

12.03.2016 15:32

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve Sayıştay Başkanı Recayi Akyel, Kırşehir spor Hacılar Erciyes Spor maçına gelerek destek sözü verdi.

Kırşehirspor atkısı takan Vali Şentürk ve Sayıştay Başkanı Akyel, maç başlamadan önce taraftarları selamlayarak şeref tirübünü önünde konuşan Vali Şentürk, Kırşehirspor için gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Vali Şentürk maç öncesi yaptığı konuşmada, "Kırşehir'in takımına mutlaka destek vereceğiz. Kırşehirspora gönül veren, değerli Kırşehir sevdalıları, Yeşil Kırşehirspor bizim onurumuz ve gururumuzdur. Bu kadar dar ve kısıtlı imkanlarla mücadelesine devam ediyor. Oyuncularımız büyük bir fedakarlık ve vatanseverlik örneği gösteriyorlar. Hepsi birer kahramandır. Bu aslan gibi oyuncularımızın gözlerinden öpüyorum." dedi.

Kırşehirspor'u sıkıntılarından kurtaracağını söyleyen Vali Şentürk, "Kırşehirsporu sıkıntılardan kurtaracağız. Kırşehirspor'un bu sezon bütün masraflarını ben karşılıyorum. Daha önce de 100 milyara yakın yardım yapmıştık. Kırşehirspor'a 300 bin liranın üstünde kapalı spor salonu yaptırıyorum. Bütün gelirleri takımın olacak. Takıma başarılar diliyorum. Eski muhteşem günlere geri dönecek takımımız." diye konuştu.

Sayıştay Başkanı Akyel ile Vali Şentürk, Kırşehirspor-Hacılar Erciyes Spor maçının ilk yarısını izledi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şentürk'den Kırşehirspor'a Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement