Vali Şerif Yılmaz: Kütahya İl Özel İdaresi, Hizmetleriyle Bu Yıl Adeta Tarih Yazdı - Son Dakika
Yerel

Vali Şerif Yılmaz: Kütahya İl Özel İdaresi, Hizmetleriyle Bu Yıl Adeta Tarih Yazdı

Vali Şerif Yılmaz: Kütahya İl Özel İdaresi, Hizmetleriyle Bu Yıl Adeta Tarih Yazdı

kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.

28.09.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.

Resmi tatilin sona ermesinin ardından Kütahya Özel İdaresi sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ali Okçu, BEM-BİR-SEN yönetim kurulu üyesi İsmail Yaşa, birim müdürleri ve çok sayıda özel idare personeli katıldı.

BAŞKAN MUSA YILMAZ: 470 KİLOMETRELİK YOL PROGRAMIMIZI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

Törende konuşan Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, "46 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere 470 kilometrelik yol programımızı başarıyla tamamladık. Bugüne kadar İl Özel İdaresi programında yapılan en büyük rakamdır. Bundan sonra yoğunlaşacağımız programlar alt yapı ve stabilize programlardır. Bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız" dedi.

Daha sonra Vali Şerif Yılmaz konuşma yaptı. Törene katılanların bayramlarını tebrik eden Vali Şerif Yılmaz Özel İdare'nin faaliyetleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Yılmaz, İl Özel İdaresi'nin Kütahya'da hizmet tarihi yazdığını, Hükümetin de bu sene için yaklaşık 50 milyon TL kaynak aktardığını söyledi. Yılmaz, "Bu yıl yoğun bir çalışma sezonu geçirdik. Bundan sonra biraz daha küçük çaplı işler yapacağız. Elimizde kalan veya programda olmamasına rağmen vatandaşın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Kütahya'da bu yıl sizlerin sayesinde tarih yazıldı. Hükümetimiz diğer yılların üzerinde bir kaynak aktardı. Kendi kaynağımız dışında 50 milyon TL'ya yakın kaynak aktarıldı. Araçlarımızı yeniledik, araçları yenilemekle beraber bugüne kadar kimsenin düşünmediği yatırımları da yapmaya başladık. Artık kendi enerjimizi kendimiz üretmeye başlayacağız. Bundan sonra özellikle kırsalda Özel İdare olarak ödememiz gereken ücretleri yeni yapılacak tesisle beraber asgari seviyede karşılayarak vatandaşlarımızın da kullanabileceği imkanı sağlamış olacağız. Çok başarılı bir çalışma sezonu geçirdik. Uzun yıllar yapılmayan hizmetleri götürmeye çalıştık. İl Genel Meclisi'ne teşekkür ederim kaynakların temini noktasında hiçbir sıkıntı çıkmadan tüm ekip arkadaşlarımızla bu başarıyı yakaladık" diye konuştu.

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değinen Vali Şerif Yılmaz, Kurtuluş Savaşı ile Çanakkale Savaşı'ndaki birlik ve beraberliği örnek gösterdi. Yılmaz, "Biz bu coğrafyada yaşadığımız sürece bizleri rahat bırakmayacaklar. Bu topraklara ayak bastığımızdan beri aynı şeyleri yaşıyoruz. Milletimiz son zamanları bırakın içinde yaşadığımız topraklarda Kurtuluş Savaşı mücadelesini verdi. Tarasıyla, tırpanıyla, çapasıyla, kazmasıyla savaşı kazandı. Yine Çanakkale'de yaşadık, Osmanlı coğrafyasında değişik bölgelerinde Kurtuluş Savaşı'nda bunları yaşadık. Bugün de aynı senaryolarla karşı karşıyayız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı olan terör örgütünü ve perdenin arkasında yine aynı güçlerin olduğunu herkesin bilmesi lazım. Düne kadar kardeş kardeşe yaşadığımız, Dumlupınar'da, Çanakkale'de omuz omuza savaştığımız insanlarla biz bugün niye bu duruma düştük, bunun çok iyi bir muhasebesi yapılması lazım" ifadelerini kullandı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şerif Yılmaz: Kütahya İl Özel İdaresi, Hizmetleriyle Bu Yıl Adeta Tarih Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement