Vali Toprak, 2 İlçede İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak, 2 İlçede İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde incelemelerde bulundu.

03.07.2016 12:39

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toprak, Hekimhan'da İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İnönü Üniversitesi Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulunu, Hekimhan Madencilik İşletmesini, Tarihi Taş Han ve Köprülü Mehmet Paşa Camisini ziyaret etti.

Toprak, Hekimhan İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu ve Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ile Tarihi Taş Han ve Köprülü Mehmet Paşa Camisini ziyaret ederek, tarihi yapılar hakkında bilgi aldı.

Hekimhan Madencilik İşletmesini de ziyaret eden Toprak, işletmede incelemede bulundu.

İşletme hakkında bilgi veren Genel Müdür Ramazan Çalışkan, işletmenin yılda 1,5 milyon ton demir cevherini zenginleştireceğini ve Türkiye'nin ithal ettiği demirin yüzde 20'sinin bu işletme tarafından karşılanacağını belirtti.

İnönü Üniversitesi Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulunu'na geçen Toprak'ı burada okul içerisinde yer alan ve yörede çıkartılan madenler ile fosil örneklerinin sergilendiği alanı gezdi.

Hekimhan ilçesindeki incelemelerinin ardından Kuluncak ilçesine geçen Vali Toprak beraberinde Kaymakam Tolga Özdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ile belediyenin Kulaş Parke İmalat Fabrikası, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet amirliğini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Toprak, 2 İlçede İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement