Vali Toprak Yüksekova'da - Son Dakika
Yerel

Vali Toprak Yüksekova'da

Vali Toprak Yüksekova\'da

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Yüksekova ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

15.07.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Yüksekova ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim ile birlikte Yüksekova ilçesine gelen Vali Toprak, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ve kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılandı. Vali Toprak, ilçede yaşanan sorunların görüşülüp hızlı şekilde sonuç alınması amacıyla Yüksekova Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Toprak, ilçede yaşanan sıkıntıları dinledi.

Yüksekova ilçesinde yürütülen operasyonlarda PKK mensuplarınca zarar verilen binaların yıkımıyla ilgili yaşanan ve yaşanabilecek sorunların çözümüne yönelik değerlendirmeler yapılarak bazı kararlar alındı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Toprak Yüksekova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement