Vali Tuna'dan Ticaret Borsası İlkokulu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Tuna'dan Ticaret Borsası İlkokulu'na Ziyaret

Vali Tuna\'dan Ticaret Borsası İlkokulu\'na Ziyaret

Vali Güngör Azim Tuna, Batıkent Mahallesi’nde bulunan Ticaret Borsası İlkokulu’nu ziyaret etti.

09.04.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Güngör Azim Tuna, Batıkent Mahallesi'nde bulunan Ticaret Borsası İlkokulu'nu ziyaret etti.

Okul öğretmenleri ve Okul Aile Birliği'ni temsil eden velilerle öğretmenler odasında bir araya gelen Vali Tuna, Okul Müdürü İbrahim Taşdemir'den okulun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulun öğretmenleri tarafından çok güzel projeler hazırlandığını aktaran Müdür Taşdemir, Anadolu Üniversitesi, Tepebaşı Kaymakamlığı ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen "Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Projesi" ni anlattı. Türkiye'de ve Eskişehir'de ilk ve tek olma özelliğiyle model olacak bir proje ürettiklerini kaydeden Müdür Taşdemir, projenin kabul edildiğini ve en kısa zamanda uygulamaya geçileceğini belirtti. Okul Aile Birliği ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Müdür Taşdemir, tam gün eğitim veren okulun 640 öğrencisi olduğunu sözlerinin sonuna ekledi.

Daha sonra Vali Tuna ve beraberindeki heyet sınıfları gezdi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Tuna, sorduğu sorular karşısında doğru cevap veren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Hayırsever iş adamı Fikret Şayir'in vefat eden kız kardeşi Nimet Şayir adına yaptırdığı ana sınıfını gezen Vali Tuna, bilinçli ve üretken bir geleceğin yetiştirilmesi için eğitime yüzde 100 destek verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. "Bizler eğitim noktasında iyi bir altyapı oluşturmalıyız" diyen Vali Tuna, hayırseverlere teşekkür ettiği konuşmasında, "Vatanımıza ve milletimize, geçmişten gelen değerlerimize sahip çıkacak evlatlar yetiştirmeliyiz. Ülkemizin geleceğini teminat altına alacak nesillerin iyi bir eğitim almaları için, eğitime katkı sunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hayırlı katkıların, bütün hayırseverlerimize örnek olmasını diliyorum" dedi.

Vali Tuna'ya bu ziyaretlerinde, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de eşlik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tuna'dan Ticaret Borsası İlkokulu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement