Vali Yardımcısı Ballı'dan Başkan Yalçın'a Ziayret - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Ballı'dan Başkan Yalçın'a Ziayret

Vali Yardımcısı Ballı\'dan Başkan Yalçın\'a Ziayret

Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

14.11.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Ballı'ya, İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel, Belediye Meclis üyeleri Süleyman Kahraman, Halil İbrahim Yaniç ve Başbakan Yarımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan eşlik etti. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vali yardımcısı Ekrem Ballı'ya belediye çalışmaları ve Pazaryeri'ne yapılan yatırımlar ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. Ballı ise, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'a teşekkür ederek, "Pazaryeri ilçemiz çok güzel bir ilçe. İnsanları sıcakkanlı, doğal güzellikleriyle ve potansiyelleri ile gelişime açık bir ilçe. Belediye başkanımız ve ilçe kaymakamımızın birlikte istişare ederek çalışıyor olması Pazaryeri halkı için ayrıca bir şans. Ben sayın İbrahim Özdel ve sayın Muzaffer Yalçın'ı, Pazaryeri'nin gelişmesi adına birlik ve beraberlik içinde çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

"İLÇEMİZİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ"

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel'in ziyaretlerinden çok memnun kaldıkların dile getirerek, "Pazaryeri bir çok alanda gelişmeye müsait, potansiyelleri olan bir ilçe. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için ilimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunu yaparken de kurum amirlerimizle istişare halinde oluyoruz. Zaman zaman halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla sık sık görüşüyoruz. Gayretimiz tarım, hayvancılık, turizm ve sanayi alanında gelişen Pazaryeri oluşturmak. Allah bu birliğimizi bozmasın. Pazaryeri halkı en iyi şartlarda yaşamaya layık, biz de onun için 'Hep Birlikte Başaracağız Pazaryeri Kazanacak' sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vali yardımcısı Ekrem Ballı'ya, ziyaret anısına Pazaryeri'nin tarihi kimliğini anlatan bir tablo hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Ballı'dan Başkan Yalçın'a Ziayret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement