Vali Yardımcısı Dalan'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Dalan'a Veda Yemeği

Vali Yardımcısı Dalan\'a Veda Yemeği

Son çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Eskişehir Vali Yardımcısı iken, Muğla Vali Yardımcılığına atanan Rıza Dalan adına veda yemeği düzenlendi.

12.07.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Eskişehir Vali Yardımcısı iken, Muğla Vali Yardımcılığına atanan Rıza Dalan adına veda yemeği düzenlendi.

Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesinde gerçekleştirilen yemeğe, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, Cafer Yıldız, Ömer Faruk Günay, Günhan Yazar, İsmail Küreci, Hamdi Bilge Aktaş ve Ali Muhittin Varol ile Tarım İl Müdürü Mehmet Salih Söğüt katıldı.

Vali Yardımcısı Dalan'a yeni görevinde başarılar dileyen Vali Tuna, yemek esnasında yaptığı konuşmada, "Rıza Bey'le çalıştığımız dönem içinde kendisi görevinde üstün gayretler göstermiştir. Ben bu vesileyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

"KENDİSİNE HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIKTIR"

İdareciliğin zor bir meslek olduğunu aktaran Vali Tuna, Rıza Bey'in ailesine bağlı çok hayırlı bir insan olduğunu dile getirdi. Vali Yardımcısı Dalan'ın yeni görev yeri olan Muğla ilinde başarılı çalışmalar yapacağına canı gönülden inandığını söyleyen Vali Tuna, "Öncelikle sağlıklı bir hayat diliyorum. Arkadaşımızın iyi yerlerde olmasını, iyi yerlere gelmesini diliyorum. Gönül huzuru içerisinde bundan sonraki hayatından başarılar diliyorum. Kendisine her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Yeni görevinin tekrar kendisi için hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Eskişehir'de görev yaptığı süre içerisinde, görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını anlatan Vali Yardımcısı Dalan ise, Eskişehir'i ve Eskişehirlileri çok sevdiğini söyledi. Beraber çalıştığı tüm mesai arkadaşlarından helallik isteyen Vali Yardımcısı Dalan, başta Vali Tuna olmak üzere kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Tuna, Eskişehir'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Vali Yardımcısı Dalan'a teşekkür plaketi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Dalan'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement