Vali Yardımcısı Pektaş'tan Bidfod'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Pektaş'tan Bidfod'a Ziyaret

Vali Yardımcısı Pektaş\'tan Bidfod\'a Ziyaret

Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Ahlat’ta faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği’ni (BİDFOD) ziyaret etti.

08.04.2014 16:58

Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Ahlat'ta faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği'ni (BİDFOD) ziyaret etti.

BİDFOD'un dernek binasında düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısına eşi ve Bitlis'te fotoğraf sergisi açan Canan Yaşar ile beraberindeki fotoğrafçılarla katılan Vali Yardımcısı Akif Pektaş, fotoğrafçılarla bir arada olmaktan memnun olduğunu söyledi. Pektaş, "Bitlis ve Ahlat'ta gerek resmi gerekse gezi amaçlı birçok kez geldim. Bu gelişimde fotoğrafçıların gözüyle Ahlat'a baktığımda, birçok tarihi ve doğal güzellikleri daha farklı açılardan görmüş oldum. BİDFOD ile birlikte ilimizin ve Ahlat'ın kültürel değerlerini tüm dünyaya tanıtabiliriz. BİDFOD'un daha önce yapmış olduğu başarılı etkinliklerini bundan sonrada devam ettireceklerine inanıyorum. Bundan sonraki programlarına destek vereceğiz" dedi.

Fotoğraf Sanatçısı Canan Yaşar ise, BİDFOD'un kısa sürede çok güzel işler yaptığını vurgulayarak, genç ve dinamik kadrosu ile kısa sürede adından söz ettiren bir dernek haline geldiğini söyledi. Yaşar, "Özellikle Almanya'dan derneğe ve Ahlat'ın tanıtımına desteklerini esirgemeyen derneğin onursal başkanı Selma Ünay'a teşekkür ediyorum. Dernek üyeleri ve yöre halkının misafirperverliğinden de oldukça mutlu olduk. Ayrıca çarşamba günü ise BİDFOD'un desteği ile Ahlat'ta fotoğraf sergisi açacağım" dedi.

BİDFOD Başkanı Samet Adıyaman ise, Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş'ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Düzenlenen sabah kahvaltısının ardından, BİDFOD yönetimi ve Ahlat'a gelen fotoğraf sanatçıları ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını gün boyu fotoğrafladı. Daha sonra Vali Yardımcısı Akif Pektaş ve fotoğraf sanatçıları ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Pektaş'tan Bidfod'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement