Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Veda Etti

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Muğla Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Rıza Dalan adına veda yemeği düzenlendi.

12.07.2015 16:29

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Muğla Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Rıza Dalan adına veda yemeği düzenlendi.

Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesi'nde gerçekleştirilen yemeğe, Vali Güngör Azim Tuna, Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, Cafer Yıldız, Ömer Faruk Günay, Günhan Yazar, İsmail Küreci, Hamdi Bilge Aktaş, Ali Muhittin Varol ve Tarım İl Müdürü Mehmet Salih Söğüt katıldı.

Vali Yardımcısı Dalan'a yeni görevinde başarılar dileyen Tuna, yemek esnasında yaptığı konuşmada, "Rıza Bey'le çalıştığımız dönem içinde kendisi görevinde üstün gayretler göstermiştir. Ben bu vesileyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

İdareciliğin zor bir meslek olduğunu aktaran Tuna, Dalan'ın ailesine bağlı çok hayırlı bir insan olduğunu dile getirdi.

Dalan'ın yeni görev yeri olan Muğla ilinde başarılı çalışmalar yapacağına gönülden inandığını söyleyen Tuna, "Öncelikle sağlıklı bir hayat diliyorum. Arkadaşımızın iyi yerlerde olmasını, iyi yerlere gelmesini diliyorum. Gönül huzuru içerisinde bundan sonraki hayatından başarılar diliyorum. Kendisine her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Yeni görevinin tekrar kendisi için hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Eskişehir'de görev yaptığı süre içerisinde, görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını anlatan ise Eskişehir'i ve Eskişehirlileri çok sevdiğini söyledi. Beraber çalıştığı tüm mesai arkadaşlarından helallik isteyen Dalan, başta Tuna olmak üzere kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tuna, Eskişehir'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Dalan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement