Vali Yavuz'dan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz'dan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Başarı Belgesi

Vali Yavuz\'dan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Başarı Belgesi

Gümüşhane’de seçimlerin huzur ve güven ortamında geçirilmesi için yapılan çalışmalar ile 2015 yılı yaz döneminde kamu hizmetlerinin sunumu konusunda yapılan çalışmalar ile kış döneminde yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

03.11.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de seçimlerin huzur ve güven ortamında geçirilmesi için yapılan çalışmalar ile 2015 yılı yaz döneminde kamu hizmetlerinin sunumu konusunda yapılan çalışmalar ile kış döneminde yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut katıldı.

Vali Yavuz, kamu hizmetlerinin ifası sırasında ortaya koyulan üstün performans ve gayretler ile 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinin il genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde sonuçlanması konusunda gösterilen özverili çalışma ve sorumluluk anlayışları nedeniyle Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına da Başarı Belgesi takdim etti.

Belge takdiminin ardından yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinin, hem merkezlerde hem de köylerde herhangi bir sıkıntı ve sorun olmaksızın huzur ortamında gerçekleştiğini ifade eden Vali Yavuz, "Gerek 7 Haziran'daki genel seçimlerde gerekse de bu seçimlerde, genel olarak kamu düzeninin ve huzurunun sağlanmasında, jandarma ve emniyet teşkilatımız başta olmak üzere kamuda görevli tüm birimlerimizin, mahalli idarelerdeki yönetici arkadaşlarımızın ve genel manada da halkımızın özverisi, samimiyeti ve bu konulardaki hassasiyeti çok önemlidir" dedi.

"GÜMÜŞHANE'DE TARİH BOYUNCA HİÇBİR SEÇİM SÜRECİNDE SIKINTI YAŞANMADI"

Gümüşhane'nin siyasi tarih boyunca, demokratik hayat ve seçim süreçlerinde en ufak bir sıkıntının bile yaşanmadığı, ender ve bu konuda takdire şayan bir konumda olduğunu kaydeden Vali Yavuz, "Hem siyasi aktörlerimiz, hem kamuda görevli tüm arkadaşlarımız, hem de Gümüşhane halkımız olarak huzur ve güven ortamı içerisinde seçimleri gerçekleştirdik. Bu bize gurur verdi. Vatandaşlarımızın bu manada kendini güvende hissetmesi, seçimlerle ilgili hiçbir etki ve baskı altında kalmaksızın hür iradesiyle sandıkta oyunu vermesi, neticenin de sağlıklı bir şekilde sandık kurullarına ulaşması, oradan seçim hakimliklerine ulaşması ve ülkemiz genelinde de yine aynı tablonun ortaya çıkması hepimizi memnun etti. Bu yönüyle emeği geçen, görevli olan, görevli olmasa bile bu konuda desteği olan toplumun bütün kesimlerine ve kamudaki tüm mesai arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bu konuda, başta kaymakamlarımız, Vali Yardımcılarımız, merkezde İl Emniyet Müdürlüğümüz ve ilçe emniyet teşkilatlarımız, kırsal kesimde il ve ilçe jandarma komutanlıklarımız büyük bir özveri ve gayretle çalışarak, emniyet ve asayiş bakımından oluşan bu güzel tablonun meydana gelmesinde çok üstün bir başarı gösterdiler" şeklinde konuştu.

"GÜMÜŞHANE İNSANININ HAK ETTİĞİ REFAH DÜZEYİNE BİR AN ÖNCE ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Geleceğe dönük, halihazırda yürütülen kamu hizmetlerinin çok daha etkili bir şekilde yürütülmesi, tespit edilen ihtiyaçların bir an önce karşılanması ve Gümüşhane insanının hak ettiği refah düzeyine bir an önce ulaşması için bütün kamu görevlileri ve diğer kesimlerle birlikte güzel bir çalışma ortamına ve dönemine girdiklerini dile getiren Vali Yavuz, "İnşallah önümüzdeki süreçte, ülkemizde siyasi anlamda oluşan yeni tabloya göre oluşacak yeni yol haritasından Gümüşhanemiz de en iyi şekilde istifade edecektir. Hem yeni seçilen milletvekillerimiz, hem de ülkemiz genelinde oluşan tabloyla birlikte, ilimizde vatandaşlarımızın ihtiyacı olan tüm konularda el birliği ve gönül birliği ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Gümüşhane'de olabilecek her türlü güzellik var. Bunun bir araya gelmesi konusunda gayret sarf ettik ve başardığımızı düşünüyorum. Bundan sonrası tespit ettiğimiz ihtiyaçların ve çok daha iyi olacak dediğimiz hususların bir önce devreye girmesi için aynı gayreti sarf etmektir. Bu manada da kararlılığımız mevcut. İnşallah çok daha başarılı bir ortam ve gelecek bizi bekliyor. O yönüyle bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARILDI FAKAT YETERLİ DEĞİL"

Özellikle köylere yönelik hizmetler bakımından Gümüşhane'ye aktarılan mali kaynaklarla, birebir mahallinde ihtiyacın tespit edilip, takibi sağlanarak, vatandaşların da işin içine dahil edilmesi suretiyle çok güzel işler başarıldığını fakat bunun yeterli olmadığına vurgu yapan Vali Yavuz, "Biz 2015 yılında bunu Gümüşhane genelinde değişik bir çalışma yöntemiyle, belki diğer illerimize de örnek olacak şekilde uyguladık. Burada tabii ki arkadaşlarımızın birebir gayretleri ve özverileri muhakkak çok önemli. Bunu da tekrar belirtiyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarımıza tebrik ve takdirlerimi ifade ediyorum" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz'dan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement