Vali Yılmaz'dan Saraçoğlu'na Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Yılmaz'dan Saraçoğlu'na Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesiyle Kütahya'dan Burdur'a atanan Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

13.06.2016 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesiyle Kütahya'dan Burdur'a atanan Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Saraçoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Vali Yılmaz ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Vali Yılmaz'ın Kütahya'ya büyük katkıları ve hizmetleri olduğunu ifade eden Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Sayın valimizden hem bürokratik anlamda, hem devlet yapısını tanıma anlamında, hem de devletin işleyişi noktasında çok önemli tecrübeler elde ettim. Bizden önceki dönemde Kütahya Belediyesi ile İl Özel İdaresi maalesef mahkemelerde birbirlerini dava etmişlerdi. Kütahya'nın hali böyleydi. Burdur çok şanslı bir il. Bizler seçilerek iş başına geçiyoruz. Ama valilik öyle değil. Kaymakamlıktan başlayarak, merhale merhale yükselerek o makama ulaşılıyor. Bu tecrübeler çok önemli. Sayın valimizin hukukçu kimliği de adım attığımız projelerde bizlere yol açması ve fikir beyan etmesi bizlere ayrı bir güven verdi. Kütahya'da hizmet varsa tüm kurumlarla bir ve beraber hareket edersek, o güç birliğini oluşturursak o zaman biz bu şehre katkı verebiliriz."

Vali Yılmaz ise, belediye ile işbirliği ve uyum içerisinde çalışarak, Kütahya'ya güzel hizmetler yapıldığını dile getirdi.

Daha sonra Saraçoğlu, vedalaşmak için gelen Yılmaz'a çini pano hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yılmaz'dan Saraçoğlu'na Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement