Valiler Kararnamesi - Bursa Valisi Karaloğlu - Bursa - Son Dakika
Güncel

Valiler Kararnamesi - Bursa Valisi Karaloğlu - Bursa

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Valiler Kararnamesiyle Antalya Valiliği görevine atanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun açıklamaları Valiler Kararnamesi Bursa Valisi Karaloğlu: "İnşallah Rabbim Antalya'ya, halkına güzel hizmetler yapmayı nasip eder diye temenni ediyorum" Valiler Kararnamesiyle Antalya Valiliği görevine atanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "İnşallah Rabbim Antalya'ya, halkına güzel hizmetler yapmayı nasip eder diye temenni ediyorum" dedi.

01.06.2016 13:56

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Valiler Kararnamesiyle Antalya Valiliği görevine atanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun açıklamaları Valiler Kararnamesi

Bursa Valisi Karaloğlu:

"İnşallah Rabbim Antalya'ya, halkına güzel hizmetler yapmayı nasip eder diye temenni ediyorum"

Valiler Kararnamesiyle Antalya Valiliği görevine atanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "İnşallah Rabbim Antalya'ya, halkına güzel hizmetler yapmayı nasip eder diye temenni ediyorum" dedi.

Vali Karaloğlu, Türkiye Yargıtay Başkanlığı'nın, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye işbirliğinde Çelik Palas Otel'de düzenlenen programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıldır Bursa'ya hizmet ettiğini hatırlattı.

Valiler Kararnamesiyle Türkiye'nin önemli turizm ve tarım merkezi Antalya'ya atandığını belirten Karaloğlu, "İnşallah Rabbim Antalya'ya, halkına güzel hizmetler yapmayı nasip eder diye temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Bursa'da görev süresi içerisinde unutulmayacak anılarının olduğunu dile getiren Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Bursa'da çalıştığımız süre içerisinde güzel günlerimiz oldu. Bursa'da hem kamu kurumları hem de yerel yönetimler başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere sivil toplum kuruluşları, sanayicilerimiz güzel bir sinerji oluşturdu. Hem ailem hem benim için Bursa'da unutulmayacak anıların olduğu bir 3 yıl geçti. Bu 3 yıl içerisinde bizimle beraber çalışan ermek veren herkese, basın mensupları da içerisinde olmak üzere bizi her zaman takip ettiniz, emek verdiniz, herkese, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonra inşallah gönlümüzün bir tarafı hep Bursa ile beraber olacak. Biz biraz öyleyiz, çalıştığımız yerleri kolay unutamayız. Bundan sonra da gönlümüzün bir yeri hep Bursa ile beraber atacak. Bundan Bursalılar emin olsunlar. Herkesin hakkını helal etmesini diliyoruz. İnşallah tekrar görüşmek üzere."

Valiler Kararnamesi - Bursa Valisi Karaloğlu - Bursa
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Valiler Kararnamesi - Bursa Valisi Karaloğlu - Bursa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement