Valilik Kupası Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Valilik Kupası Heyecanı Sona Erdi

Valilik Kupası Heyecanı Sona Erdi

Diyarbakır'da, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen "19 Mayıs Kurumlar arası Valilik Kupası" spor müsabakaları sona erdi.

29.05.2015 15:37

Diyarbakır'da, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "19 Mayıs Kurumlar arası Valilik Kupası" spor müsabakaları sona erdi.

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında düzenlenen turnuvalarda 40 takım ve 600 sporcu yarıştı. Basketbol, voleybol, masa tenisi ve satrançtan sonra futbol müsabakalarının finali Atatürk Stadı'nda yapıldı.

Final Maçını Vali Aksoy da İzledi

Valilik karması ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün karşı karşıya geldiği final maçını Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, kurum müdürleri ile çok sayıda sporsever takip etti.

Şampiyonluk Uzatmalarda Geldi

Büyük çekişmeye sahne olan final maçının normal süresi golsüz berabere tamamlandı. Uzatmaya giden karşılaşmayı 1-0 kazanan Valilik Karması, futbolda şampiyon kupasını kaldıran taraf oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü karmasının ikinci olduğu müsabakalarda Dicle Üniversitesi ekibi ise üçüncü oldu.

Ödül Töreni Düzenlendi

Final maçının ardından, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvasında dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde İl Valisi Hüseyin Aksoy, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, Vali Yardımcıları, dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.

Ödül töreninde ayrıca Vali Aksoy ve Tuğgeneral Güngör'e forma hediye edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Valilik Kupası Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement