Valilikten 'Gıda Zehirlenmesi' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Valilikten 'Gıda Zehirlenmesi' Açıklaması

Valilikten \'Gıda Zehirlenmesi\' Açıklaması

Muğla Valiliği, gıda zehirlenmeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şu ana kadar sağlık kurumlarına 157 kişinin başvuru yaptığın açıkladı.

05.11.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valiliği, gıda zehirlenmeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şu ana kadar sağlık kurumlarına 157 kişinin başvuru yaptığın açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesine 41, Kavaklıdere Devlet Hastanesine 19, Datça Devlet Hastanesine 36 ve Yatağan Devlet Hastanesine 61 kişi olmak üzere 157 kişi bulantı kusma şikayetleri ile belirtilen hastanelere başvuru yapmıştır.

Konuyla ilgili Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şubesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordineli olarak yerinde inceleme ve araştırma yapmıştır. Bu hastanelerimize başvuruda bulunan kişilerin durumlarının iyi ve stabil olduğu, vakaların çoğunun ayaktan tedavileri yapılarak taburcu edilmiştir. Ayrıca olayın çıkış noktasının tespiti için Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü birimlerince ilgili yemek şirketine gidilerek çevre sürüntü örnekleri, su ve yemek numuneleri alınmıştır. Alınan numunelerinin analizleri ilgili kurumlarca yapılmaktadır. Olayın meydana gelişinde kusurlu olan varsa gerekli idari ve cezai işlemler ivedilikle yapılacaktır" denildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilikten 'Gıda Zehirlenmesi' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement