Van'da Kar Yağışı Yüksek Kesimlerde Etkili Oluyor - Son Dakika
Genel

Van'da Kar Yağışı Yüksek Kesimlerde Etkili Oluyor

Van'da kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyorVAN - Van'da dünden buyana belli aralıklara devam eden kar yağışı, zaman zaman yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiliyor.

16.03.2017 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor

VAN - Van'da dünden buyana belli aralıklara devam eden kar yağışı, zaman zaman yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyreden Van'da, dünden buyana belli aralıklarla devam eden kar yağışı vatandaşları hazırlıksız yakalamıştı. Bu günde devam eden kar yağışı yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Van- Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Gecidi, 2970 rakımlı Güzeldere Geçidi ile Van- Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karapet Geçidinde etkili olan kar yağışı, zaman zaman trafiğin yavaşlamasına neden oluyor. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, trafikte aksama yaşanmaması için her üç bölgede iş makinelerini hazır bekletiyor. Kar yağışı ile birlikte az sayıda kapanan köy yolları, Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri tarafından açıldı.

Bazı vatandaşlar ise, son birkaç haftadır Van'da bahardan kalma bir hava yaşadıklarını, mart karı ise bir an kendilerini kış mevsimine getirdiğini söylediler. vatandaşlar, her ne kadar soğuk hava etkisini hissettirse de kar yağışının bereket olduğunu ifade ettiler.

Van\'da Kar Yağışı Yüksek Kesimlerde Etkili Oluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Van'da Kar Yağışı Yüksek Kesimlerde Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement