Van'da Ramazan Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Van'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Van\'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

28.07.2014 15:57  Güncelleme: 16:08

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Şişli Öğretmen Evi'nde düzenlenen bayramlaşma programına eşi Hatice Doğan ile katılan Vali Doğan, burada AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, Vali Yardımcıları İbrahim Özkan, Ramazan Kurtyemez, Sabri Uzun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay İrfan Kızılaslan, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü. Prof. Dr. Peyami Battal, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, STK temsilcileri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programında misafirlerle tek tek tokalaşan Doğan, program sonrası eşi ile İpekyolu Çocuk Hastalıkları Hastanesi giderek tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren Doğan çifti, ailelere geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti.

Burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan  Doğan, çeşitli hediyeler verdiği hastaların bayramını kutladı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Van'da Ramazan Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement