Van'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Van'daki Terör Saldırısı

Van\'daki Terör Saldırısı

Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenen Yukarı Narlıca Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

29.08.2016 19:14

Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenen Yukarı Narlıca Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

Kaymakam Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik ile Yukarı Narlıca Karakoluna giderek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Olay yerinde incelemelerde bulunarak karakol yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Akgül, şöyle konuştu:

"İlçemizi ve mahallemizi korumakla görevli olan askerlerimizi hedef alan bu çatışma, bizi fazlasıyla müteessir etti. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde bu tür olaylarla, inancımızın sarsılmaya çalışıldığı kanaatindeyim. Barış ve huzur içinde yaşamaktan yanayız. Her ne olursa olsun bu inancımızı kaybetmeyeceğiz. Nitekim askerlerimizle yaptığımız görüşmede onların gözlerindeki ifade de bu inancımızı doğrular nitelikte. Askerlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bu kötü olaydan ötürü tüm askerlerimize ve hepimize büyük geçmiş olsun. Hastanede tedavisi devam eden askerlerimize de acil şifalar diliyorum."

Ardından askerlerle de sohbet eden Kaymakam Akgül, karakoldan ayrıldı.

Van'ın Çatak ilçesi Yukarı Narlıca Jandarma Karakoluna terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş ve ateşe anında karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada bir asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement