Ünlü Oyuncu Van Damme'den Gazetecilere Uçan Tekme - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Van Damme'den Gazetecilere Uçan Tekme

Dün akşam gittiği bir barda alkolü fazla kaçırınca içki bardaklarını kıran Van Damme, çıkışta da yanındaki kadınlarla fotoğraflarını çeken gazetecilere uçan tekme attı.

23.10.2014 14:25  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Altın Portakal Film Festivali için Türkiye'ye gelen ünlü oyuncu Van Damme İstanbul gecelerini karıştırdı.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI

2 kadınla eğlenmeye çıkan Van Damme alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu. Ayakta durmakta zorluk çeken yıldız elindeki içki bardağını yere atıp kırdı ve dizlerinin üstünde çöküp bağırmaya başladı. Bu olay karşısında yanında bulunan yardımcısı mekandaki bütün misafirlerden tek tek özür diledi. Ardından da oyuncuya 10 dakika masaj yaparak yıldızı sakinleştirmeye çalıştı.

UÇAN TEKME ATTI

Sabaha karşı mekandan çıkan Van Damme, kendisine tahsis edilen araca önce kadın arkadaşlarını bindirdi. Bu sırada görüntü almaya çalışan basın mensuplarına sinirlenen oyuncu, bir muhabire tekme attı. Ardından da bir başkasının üstüne yürüyüp küfürler yağdırdı. Görevlilerin güçlükle aracına bindirdiği oyuncu otomobilin camlarını yumruklayarak olay yerinden uzaklaştı.



Ünlü Oyuncu Van Damme\'den Gazetecilere Uçan Tekme
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Van Damme'den Gazetecilere Uçan Tekme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • habere bak: GARİBİM ESKİ FİLMLERİ AKLINA GELDİ HERHALDE. AMA BU HABER ABARTILMIŞ TOTOSUNU KALDIRAMAZ ARTIK ADAM 69 YAŞINA GELDİ 10 3 Yanıtla
  • Seyyah: Toprak çekiyo belli yere fln cökmeler :D. . . 7 2 Yanıtla
  • ali: yabanci misafirlere yanina bedavadan bir yetmedi iki türk bayan yazik ya bu fuhus degilmi yani. . . boylelerini bizim turk milleti simartiyor iste gelde sonra durdur bu terbiyesizleri utanmazlar. . . 1 6 Yanıtla
  • Devra: igrenc bir yaratik bu adam bu gavurun ülkemizde ne isi var ??? 5 0 Yanıtla

Advertisement