Varto'da Bir İş Yeri Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Varto'da Bir İş Yeri Kundaklandı

Varto\'da Bir İş Yeri Kundaklandı

Muş’un Varto ilçesinde bir iş yeri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotof kokteyli atılarak kundaklandı.

04.01.2015 16:17

Muş'un Varto ilçesinde bir iş yeri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotof kokteyli atılarak kundaklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Varto ilçesi Aşağı Çarşı mevkisinde faaliyet gösteren Abdulsamet Bingöl adlı şahsa ait iş yerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişilerce arka kısımda bulunan camı kırılarak içeriye atılan molotof kokteyli ile kundaklanan iş yerindeki yangın, diğer dükkanlara sıçramadan söndürüldü. Polis, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra soruşturma başlattı.

İş yeri sahibi Abdulsamet Bingöl, akşam saatlerinde iş yerini kilitleyip evine gittiğini belirterek, "Saat 22.00 sıralarında bana iş yerimin yandığını söylediler. Benim hiç kimseye bir zararım yok. Bana şahsi olarak kastı olan bir kişi varsa, karşıma dikilip zarar verdiğimi söylemesini isterdim. Bana açık olarak ihtiyacı olduğunu söyleseydi ben kendisine gereken yardımı yapardım. Ancak iş yerimi kasıtlı olarak molotof atmak kaydıyla yaktılar. Eğer bunu yakanlara ben zarar vermişsem zararımdan dolayı ben onlara hakkımı helal ediyorum. Ama zarar vermediğim halde bunu yapmışlarsa ben onlardan davacıyım. Ben hiç kimseye zarar vermediğim halde, zulüm yapmadığım halde bana zulüm yapıldı. Ben Allah'a havale ediyorum. Zararım çok büyük. Yetkililerden bir an önce bu olayın zanlılarının yakalanmasını istiyorum" dedi.

Mahalle Muhtarı Ziyaeddin Bektaş ise, siyah renkli bir araçla dört kişinin geldiği ve arkadaki camı kırarak molotof attıklarının ileri sürüldüğünü belirterek, "Kimler olduğunu bilmiyoruz. Kameralardan yetkililerin bir an evvel bu şahısları tespit etmelerini istiyoruz. Arkadaşımızın iş yeri kundaklandı, bir başkasının iş yerinin kundaklanmasını istemiyoruz" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Varto'da Bir İş Yeri Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement