Varto'da Çatışma: 2 Asker Yaralı - Son Dakika
Güncel

Varto'da Çatışma: 2 Asker Yaralı

Muş'un Varto ilçesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.

04.05.2016 12:23  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesinde bir zanlıyı almaya giden Jandarma ekiplerine PKK'lılar ateş açtı. Çıkan çatışmada iki asker yaralandı.

2 ASKER YARALANDI, PKK'LILAR KAÇTI

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayalıkale köyünde yakalaması bulunan bir zanlıyı almak için giden jandarma ekibine, PKK üyeleri tarafından ateş açıldı. İlk ateşte iki asker yaralanırken, yaşanan çatışmanın ardından PKK üyeleri Hamurpet deresine doğru kaçtı.

Yaralı askerler helikopterle Muş Devlet Hastanesine kaldırılırken, Hamurpet deresi bölgesinde çatışmanın devam ettiği belirtildi.

Varto\'da Çatışma: 2 Asker Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Varto'da Çatışma: 2 Asker Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Erhan: Parasiz kurtce egitim istiyoruz hani kardesiz ya 13 11 Yanıtla
    Alp AYDIN: O günler geçti koçum benim 5 10
  • Bir hilal ugruna: Malesef 2 side sehit oldu. Allah rahmet eylsn. 4 10 Yanıtla
  • Isyan: Yeter ya yeter bıktık usandik bir şeyler yapsınlar artık ne kadar artık şehit haberleri alacagiz herkesin pskilojisi bozldu sonumuz iyiye gitmiyor yazık günah ölen asker ve polislerimize 10 4 Yanıtla
  • Pars: Ne kadar istikrarlıyız öyle değilmi! Emeği geçenlerin allah belasını versin !! 2 2 Yanıtla
  • gakkoş: aaa rumuzlu doğru söylüyor silahın yanında tehcir kanunu çıkarılmalıdır .Bu iktidar bu meselede çuvalladı .Bu tehcir kanununu halk olarak istemeliyiz . Bunu hangi parti programına korsa ona oy vermeliyiz . Yoksa siyasiler halkın talebine karşılık vermiyor akp yi dengeleyecek bir partide yok ama akp nin hizmetleri inkar edilemez fakat siyaseten zayıf bir parti cumhurbaşkanımız iyi niyetli bir insan fakat çok akıllı birisi değil 1 2 Yanıtla

Advertisement