Varto Kaymakamı Şahin'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Varto Kaymakamı Şahin'e Veda Yemeği

Varto Kaymakamı Şahin\'e Veda Yemeği

MUŞ (İHA) – Muş’un Varto Kaymakamlığı’ndan Çanakkale’nin Lapseki Kaymakamlığı’na atanan Tahir Şahin için veda yemeği verildi.

14.07.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Varto Kaymakamlığı'ndan Çanakkale'nin Lapseki Kaymakamlığı'na atanan Tahir Şahin için veda yemeği verildi.

Varto Kaymakamı Tahir Şahin için Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yemekhanesinde düzenlenen veda yemeğine İlçe Emniyet Müdürü Naci Doğan, İlçe Müftüsü Mehmet İzci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaya, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Kaymakam Tahir Şahin, "Güzel ülkemizin cennetin bir köşesinde üç yıl geçirdik. Önemli olan bir işi sağlıkla bitirmektir. Sağlıkla geldik sağlıkla gidiyoruz. Anadolu insanı terbiyesi gereği kalender bir yapıya sahiptir. Eğer bir yerde başarı varsa takdir edilecek bir durum varsa, muhakkak ki kalbi ifade eder. Görev yaptığımız süre içerisinde sorunları istişare yolu ile sergilemeye çalıştık. Mazeret üretmek hiç bir zaman yönetimimizin temelini oluşturmadık. Daha çok mahalle üretmeyi esas aldık. Birçok sorunu görev bilinci ile sonuca kavuşturduk. Halkımızın bizden uzaklara gidemeyeceğini ifade ettik. Güçlü bir gelecek için zaman inşası mekan ve zamana önem verdik. Hayallerimizin peşinde koşmalıyız. Görev yaptığım süre içerisinde toplumun tüm kesimlerinden destek gördüm. Huzurlarınızda tüm Vartolu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Beraber çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve basınımızın değerli mensuplarına ve emeği geçen her kese teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Şahin, yemeğe katılanlardan helallik isteyerek vedalaştı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto Kaymakamı Şahin'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement