Varto Kaymakamlığı Fidan Dağıtımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Varto Kaymakamlığı Fidan Dağıtımı Yaptı

Varto Kaymakamlığı Fidan Dağıtımı Yaptı

Muş'un Varto ilçesi Kaymakamlığı, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına 3 bin adet çam fidanı dağıtımı yapıldı.

12.04.2014 11:24

Muş'un Varto ilçesi Kaymakamlığı, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına 3 bin adet çam fidanı dağıtımı yapıldı.

Muş'un Varto ilçesi Kaymakamı Tahir Şahin'in talebi üzerine Elazığ Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen 3 bin adet çam fidanı kamu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü denetiminde ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları dağıtımı yapıldı.

Konu ile ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sadettin Taşkesen, "İlçe kaymakamımızın talebi üzerine Elazığ Orman İşletme Müdürlüğü'nden getirilen 3 bin adet çam fidanını kamu kurum ve kuruluşların bahçelerine, okul, cami, cem evi ve diğer kurumlar olmak üzere dağıtımını yaptık. Bu ağaçlara sahip çıkılmasını ve sürekli olarak bakımlarının yapılmasını istiyoruz. İlçe kaymakamımızla birlikte gerektiğinde bu ağaçların dikilip dikilmediği konusunda gerekli tespitleri de yapacağız. Bu bir emektir. Bu emeğin boşa gitmemesi açısında kurumların faaliyetlerini yerinde denetleyeceğiz. Emeği geçen ilçe kaymakamımıza bu konuda çalışmalarından dolayı kurum amirleri adına teşekkür ederim. Ağaçlarında Vartolulara hayırlı ve uğrulu olmasını diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulnasır Sever ise, "İlçe kaymakamlığının talebiyle ilçeye getirilen çam fidanlarının çoğunluğu okullarımıza dağıtılmaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimizin bu ağaçlara sahip çıkmalarını istiyorum. Emeği geçen ilçe kaymakamımıza ve Tarım Gıda, ve Hayvancılık İlçe Müdürüne teşekkür ederim" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto Kaymakamlığı Fidan Dağıtımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement