Ver Elini Osmaneli Projesi" - Son Dakika
Yerel

Ver Elini Osmaneli Projesi"

Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

22.03.2014 17:37

Osmaneli ilçesinde, "Ver Elini Osmaneli" adlı projenin tanıtımı yapıldı.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda, ilçenin turizm potansiyelinden bahsetti.

İlçeye ulaşımın artık kolay olduğunu ifade eden Çakıcı, "Tarımın ve sanayinin yanında, turizmin sacayağı eksikti. Hazırlanan projeyle daha güzel tanıtımlar yapılacak. Eksik olan halka da tamamlanmış olacak" dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da turizm noktasında birliğin önemine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bilecik, içerisinde sakladığı gizli hazineleri, tarihi, doğası bir araya geldiğinde, önümüzdeki süreç içerisinde ülkemizin ve dünyanın önemli turizm noktalarından biri olur. Birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörüyle Bilecik, turizm alanında da hak ettiği konuma gelecektir."

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Sahır Karamehmetoğlu ise projeye 'şifalı içme suları' olarak başladıklarını ancak süreç içerisinde ilçenin kalkınması projesine dönüştüğünü, üniversite olarak desteyi sürdüreceklerini kaydetti.

Daha sonra Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik söz konusu projeye ilişkin, Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik de "Marka Kent Bilecik Projesi'nde Osmaneli'nin Yeri" konulu sunum yaptı.

Ardından Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, Karamehmetoğlu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın'a, katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Etkinlikte, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, TÜRSAB üyeleri ve öğretim görevlileri de hazır bulundu.

Heyet, daha sonra ilçenin tarihi yerlerini gezerek, incelemelerde bulundu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ver Elini Osmaneli Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement