Vezneciler'de Şehit Olan Polis Memuru Yaşar Özlem'in Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Vezneciler'de Şehit Olan Polis Memuru Yaşar Özlem'in Cenaze Namazı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin naaşının annesinin evine getirilişi Şehidin yakınlarının tabuta sarılıp ağlaması Şehidin naaşının tören alanına getirilişi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun cenaze törenine gelmesi Bakan Eroğlu'nun şehidin yakınlarına taziyede bulunması Şehidin cenaze namazının kılınması Şehit için helallik alınması Şehidin uğurlanması İstanbul'daki terör saldırısı Vezneciler'deki saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verildi Cenaze törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu da katıldı Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Yaşar Özlem'in cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde toprağa verildi.

08.06.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin naaşının annesinin evine getirilişi

Şehidin yakınlarının tabuta sarılıp ağlaması

Şehidin naaşının tören alanına getirilişi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun cenaze törenine gelmesi

Bakan Eroğlu'nun şehidin yakınlarına taziyede bulunması

Şehidin cenaze namazının kılınması

Şehit için helallik alınması

Şehidin uğurlanması İstanbul'daki terör saldırısı

Vezneciler'deki saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verildi

Cenaze törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu da katıldı

Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Yaşar Özlem'in cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Yaşar Özlem'in (28) cenazesi, Sandıklı Devlet Hastanesi morgundan alınarak Türk bayraklarıyla donatılan annesinin evine getirildi. Burada okunan duanın ardından helallik alındı.

Şehidin annesi Kezban Koç'un bitkin olduğu gözlendi. Tabuta sarılan anne Koç, "Hakkımı helal ediyorum kuzum sana." diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Özlem'in cenazesi, daha sonra cenaze töreninin düzenleneceği Ulu Cami bahçesine getirildi. Törene katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, namaz öncesi Özlem'in yakınlarına taziyelerini iletti. Eroğlu, anne Koç'u, "Oğlunuz böyle mübarek bir günde şehit oldu. Başınız sağ olsun. Her zaman yanınızdayız" diyerek teselli etti.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun kıldırdığı namazın ardından cenaze, "Kahrolsun PKK, şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları eşliğinde Sandıklı Şehitliği'ne götürüldü. Şehidin cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, milletvekilleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve çok sayıda kişi katıldı.

Babasıyla aynı yaşta hayata veda etti

Babasını 1 yaşındayken trafik kazasında kaybeden şehit Özlem'in babasının da 28 yaşında hayata gözlerini yumduğu bildirildi. Şehit Özlem'in üvey babasını ise 2 yıl önce kaybettiği öğrenildi. Felçli üvey babası İsmail Koç'un da bir süre bakımıyla ilgilenen şehit Özlem'in 1 yılık polis memuru olduğu öğrenildi.

Vezneciler\'de Şehit Olan Polis Memuru Yaşar Özlem\'in Cenaze Namazı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vezneciler'de Şehit Olan Polis Memuru Yaşar Özlem'in Cenaze Namazı - Son Dakika


Advertisement