Vodafone Arena'nın Çatısının Saydam Olmaması Taraftarları Üzdü - Son Dakika
Spor

Vodafone Arena'nın Çatısının Saydam Olmaması Taraftarları Üzdü

Beşiktaş'ın yapımı süren stadının sosyal medyada gösterilen şekilde saydam olmaması taraftarları üzdü. Stada tepeden bakıldığında tribünler gözükmeyecek.

14.02.2016 12:22  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Arena'nın çatısının şeffaf olmaması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çünkü, stadın bugüne kadar yapılan tanıtımlarında ve internet sitesinde çatı 'komple şeffaf' olarak gösteriliyordu. Ancak yapılmakta olan membran kaplama ise maketlerdekinin aksine tepeden bakıldığında tribünleri göstermiyor. Yine tanıtımların aksine çatı düz değil, bombeli.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; stat müdürü İhsan Coşkun, "Sponsor kendine göre farklı imajlar kullanmış ama şu anda yapılan, 2013'te ilan edilen proje" dedi.

SAHANIN ÜZERİNE DENK GELEN ÇATI ŞEFFAF OLACAK

Diğer yandan zeminin üzerine gelen bölümdeki kaplama, güneş ışığını geçirebilecek şekilde şeffaf olacak. Kuşların gagalarıyla delme ihtimaline karşılık, kullanılan membran malzemesinin şeffaflığı yüzde 10 daha azaltılmıştı.

Diğer yandan çatı kaplamasının 1 ay içinde tamamlanması bekleniyor. Yarın stattaki vinçler de dışarı çıkarılacak. Böylece bir taraftan hazırlıkları süren zeminin çimlendirilmesi çalışmaları da hızlandırılacak. Haziran 2013'te yıkımına başlanan ve önümüzdeki ayın 19'unda açılması hedeflenen stat en kötü ihtimalle Nisan başında açılışa hazır hale gelecek.

STADI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇACAK

Vodafone Arena'nın açılışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Siyah beyazlı yönetim stadın açılışını, kulübün kuruluş tarihi olarak görülen 19.03'te yani gelecek ayın 19'unda yapmayı hedefliyor.

FİRMA AĞIR KALDI

Çatının yapımını üstlenen İz İnşaat, ödemeleri yapılmasına rağmen ağır davranınca devreye kulüp girdi. Çatının çelik aksamını kulübün Bursa'da bulduğu bir firma üretti ve işler hızlandırıldı. Bu arada projede deniz tarafındaki tribün üstünün açık kalması öngörülüyordu ancak kulüp bu kısmı da kapatmayı kararlaştırdı.

Vodafone Arena\'nın Çatısının Saydam Olmaması Taraftarları Üzdü

Son Dakika Spor Vodafone Arena'nın Çatısının Saydam Olmaması Taraftarları Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • İstiklâl : Çarşı grubuna darbeci diyen adam niye bu stadı açıyor anlamadım. Gerçi konuşacak yer açıyor. Bizim klozetin kapağını açar mısın desem onada gelip konuşma yapıp açacak sanki. 0 0 Yanıtla
  • Aaaa: Ulan açlıktan nefesiniz kokuyo stadın çatısına laf ediyosunuz şükredin pis gezizekalılar 0 0 Yanıtla
  • XoX: Hayaller paris stad muş 0 0 Yanıtla
  • MUSTAFA KEMAL PASAM: iyi kotu adam hepinize stad verdi kadikoy emeklerle yapildi farkimiz bu olucak her zaman 0 0 Yanıtla
  • kıskançlar: stadı esed açsa memnun mu olacaksınız ? Sayın Cumhurbaşkanımızın açması çok normal . 0 0 Yanıtla
  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement