Vodafone Red ve Htc, Famous Cup Heyecanı İçin Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vodafone Red ve Htc, Famous Cup Heyecanı İçin Buluştu

Vodafone Red ve Htc, Famous Cup Heyecanı İçin Buluştu

Vodafone Red bu yaz abonelerine 10 Milyon TL'den fazla avantaj sağladı.

23.09.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 20-22 Eylül tarihlerinde Vodafone Red ve HTC'nin sponsorluğunda Bodrum'da gerçekleştirildi. Sekizinci senesinde Vodafone Red ve HTC ortaklığıyla düzenlenen Famous Cup'a katılan Burcu Esmersoy, İvana Sert, Ozan Güven, Mehmet Aslantuğ, Ece Erken, Ece Vahapoğlu, Yonca Evcimik, Gani Müjde, Hande Subaşı, Burak Hakkı gibi ünlüler, teknelerde profesyonel yelken sporcularıyla yarıştı. Ünlülerin yeni HTC One ile çektiği fotoğraflar jüri tarafından değerlendirildi. Berna Laçin'in çektiği fotoğraf ödül gecesine damga vurdu.

Bodrum'da bu yıl sekizinci kez düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 20-22 Eylül tarihleri arasında Vodafone Red ve HTC'nin sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yaz boyunca sunduğu fırsatlar ve hizmetlerle Red abonelerine toplam 10 milyon TL'den fazla avantaj sağlayan Vodafone, Türkiye'de Vodafone Red kolaylıklar dünyası kapsamında satışa sunulan yeni HTC One Mini'yi HTC ile birlikte tanıttı.

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek açısından sekiz yıldır düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da Vodafone ve HTC sponsorluğunda renkli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne oldu. Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'nda dizi, sinema, sahne, podyum ve müzik dünyasının ünlü isimleri, teknelerde yelken yarışçılarıyla birlikte iki gün boyunca parkurları tamamladı. Kıyasıya yarışın bitiren ekipler arasında Oakley Matador teknesiyle Cüneyt Büyükuçak ve ekibi şampiyon oldu.

Her teknede ünlülere verilen HTC One akıllı telefonlarla çekilen fotoğraflar da yarışma sonunda değerlendirmeye tabi tutuldu. HTC Zoe uygulamasıyla hikayelere dönüştürülebilen fotoğrafları jüri inceledi. En iyi foto hikayeyi oluşturan Berna Laçin, birinci oldu ve HTC Zoe ödülünü kazandı. Ödüllerin ardından yapılan partide ünlüler yaza veda ederek doya doya eğlendi.

Vodafone Red'liler 21 ülkeyi yurtiçini arar gibi arıyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone Red'in yaz döneminde abonelerine toplam 10 milyon TL avantaj sağladığını vurguladı. Vodafone Red'lilere sunulan ses, mesaj ve veri kotasını yurt dışında özgürce kullanabilme, dakikaları kullanarak yurt dışını ek ücret ödemeden arayabilme gibi tarife hizmetleri abonelere kolaylık sağladı. Ayrıca havalimanı lounge'larından ücretsiz faydalanma, havalimanı VIP transferi hizmeti, Budget'tan yüzde 50 indirimle araç kiralama, Çeşme ve Bodrum plajlarında yüzde 50 indirim, Papyon.com lokantalarında indirim, Back-up kişisel asistanlık hizmeti İle 7/24 ücretsiz kişisel asistanlık desteği gibi fırsatlar sayesinde Vodafone Red, abonelerine milyonlarca TL'lik avantaj sağlamış oldu.

Gökhan Öğüt, şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, tüketicilerin ihtiyaç ve taleplerine kulak veriyoruz. Vodafone Red'i bu doğrultuda, Vodafone abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve hayatın her alanında özel olduklarını hissettirmek amacıyla Mays 2013'te baştan sona yenileyerek abonelerimizin beğenisine sunduk. Vodafone Red programı bir yıldır dünyanın 14 ülkesinde pazara sunuldu ve Mart 2013 itibariyle dünya çapında 4.5 milyon aboneye ulaşmıştı. Mayıs ayından beri Türkiye'de yaptığımız Vodafone Red relansmanı tüm dünyada örnek gösteriliyor ve bircok ülkede mobil uygulama gibi yeniliklerimizin benzerleri yapılıyor. Amacımız, iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamakla birlikte, Vodafone Red ile her şeyin baştan tam olması rahatlığını abonelerimize yaşatmak. Vodafone Red'liler bolca ses, bolca mesaj ve bolca veri kullanabiliyor, özgürce iletişim kuruyor. Bu yaz Red'lilere sunduğumuz sayısız avantajla, yaz aylarını onlar için rahatlık ve kolaylık dönemine dönüştürdük. Vodafone Red'liler tarifelerini yurt dışını ararken ve yurt dışında dolaşımda sanki yurt içindeymiş gibi kullanabildiler. Havalimanlarında lounge hizmetinden ücretsiz faydalandılar. Havaalanı VIP transferlerini kolaylıkla yaptılar. Budget'tan yüzde 50 indirimle araç kiraladılar. Çeşme ve Bodrum'un plajlarında yüzde 50 indirimden faydalandılar. Büyük şehirlerin şık Papyon.com restoranlarında indirimli yemek yediler. Özel asistanlık hizmetimizden faydalandılar. Vodafone Red bu yaz abonelerine toplamda 10 milyon TL'den fazla avantaj sağladı. Tüm abonelerimizi, hayatlarını kolaylaştıracak Vodafone Red'in kolaylıklar dünyasına davet ediyoruz."

"HTC olarak kullanıcılarımızın hayatlarını kişiselleştirmeye ve özelleştirmeye çalışıyoruz"

HTC Orta Avrupa ve Türkiye Genel Müdürü André Lönne şöyle konuştu.

"HTC, mobil sektörünün cesur ve yaratıcı ismi olarak tanınıyor. Bu ünvanları hakkıyla taşımak için de her geçen gün büyük başarılara imza atıyoruz. HTC One ailesi de bunlardan biri, bizim kahraman urunlerimiz.. Uluslararası arenada kullanıcıların "En iyi telefon seçtiği" bu mucizenin ara yüzü gibi tüketicilerimizin hayat akışlarını kişiselleştirmeye ve özelleştirmeye çalışıyoruz. Her yaptığımız işle, HTC tutkunlarını yeni bir deneyimle tanıştırıyoruz. Bu anlamda aynı pencereden baktığımız Vodafone Red ile işbirliği yapmak son derece keyifli. HTC One ile çok iyi satış grafiği yakaladığımız Vodafone'la birlikte HTC One Mini'yi de Ekim ayı başında lanse edeceğimizin müjdesini vermek isterim. HTC olarak dinamik ve heyecanlı yapımıza birebir uyum sağlayan Famous Cup'ta da Vodafone ile birlikte yer almaktan mutluluk duyduk."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone Red ve Htc, Famous Cup Heyecanı İçin Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement