Vodafone Türkiye Çağrı Merkezine 3 Ödül - Son Dakika
Güncel

Vodafone Türkiye Çağrı Merkezine 3 Ödül

Vodafone Türkiye Çağrı Merkezine 3 Ödül

Vodafone, En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi, Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi ve Teknolojinin En İyi Kullanımı ödüllerine layık görüldü.

29.10.2013 16:10  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye, aboneleri için kayıtsız şartsız memnuniyet ilkesiyle hayata geçirdiği yenilikçi çağrı merkezi hizmetleri için ödül kazanmaya devam ediyor. IMI Conferences'in düzenlediği, Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı bünyesinde verilen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde Vodafone Türkiye'nin faaliyetleri üç ödüle layık bulundu.

Mobil iletişim abonelerine kusursuz bir deneyim yaşatmak adına çalışan Vodafone Türkiye'nin çağrı merkezleri, Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi dalında birincilik kazandı. Ayrıca Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi ile Teknolojinin En İyi Kullanımı dallarında "Övgüye Değer" ödülü aldı. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri, ülkemizdeki markaların çağrı merkezi çalışmalarını sekiz yıldır değerlendiriyor.

Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin hayatını kolaylaştıran hizmet ve ürünler geliştiriyoruz.Çağrı merkezi çalışanlarımızın yetkinliğini artıran Yenilmezler projemiz, Türkiye'de bir ilk olan Vodafone Forum uygulamamız, aboneleri sesinden tanıyan Sesli İmza teknolojimiz ve bekleme sürelerini ortadan kaldıran Biz Sizi Arayalım gibi yeniliklerimizle Ankara ve İstanbul ana lokasyonlar olmak üzere 5 bölgeye dağılmış çağrı merkezlerimizde 3500 çalışan ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Özellikle Samsun, Elazığ ve Afyon çağrı merkezlerimiz bölge ekonomisinin kalkınması ve özellikle gençlerin istihdama kazandırılmasına vesile oluyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vodafone Türkiye Çağrı Merkezine 3 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement