"Deplasmandan En Az 1 Puanla Dönmek İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Deplasmandan En Az 1 Puanla Dönmek İstiyoruz"

"Deplasmandan En Az 1 Puanla Dönmek İstiyoruz"

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, yarın deplasmanda oynayacağı Şahinbey Belediyespor karşılaşması için Gaziantep'e gitti.

25.10.2014 11:05  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, yarın deplasmanda oynayacağı Şahinbey Belediyespor karşılaşması için Gaziantep'e gitti.

Antrenör Ümit Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şahinbey Belediyespor karşılaşmasının zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, güçlü rakipleri karşısında oynayacakları güzel oyunla puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Terzi, Ali İçmeğiz ile Mehmet Almaz'ın sakat olduğunu belirterek, "Mehmet'in sol el başparmağında kırık var, oynama imkanı yok. Ali İçmeğiz'in ise ağrıları bulunuyor. Ali'yi maçın ilerlediği dakikalarda belki oyuna alabilirim" dedi.

Şahinbey Belediyespor'un ligin yeni takımlarından olduğunu ve yaptığı transferlerle iyi bir takım kurduğunu kaydeden Terzi, "Biz, kendi oyunumuzu oynayarak en az 1 puanla deplasmandan dönmek istiyoruz. Deplasmanda alınacak 1 puanın ne kadar önemli olduğunu teknik heyetle sporcularımız da çok iyi biliyor. Hedefimiz puan ya da puanlarla dönmek" şeklinde konuştu.

Karayolu ile Trabzon'a geçen Gümüşhane Torul Gençlik kafilesi, havayoluyla Gaziantep'e gidecek. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Deplasmandan En Az 1 Puanla Dönmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement