Volkan: Artık Futbolu Bile Bırakabilirim - Son Dakika
Spor

Volkan: Artık Futbolu Bile Bırakabilirim

Kazakistan maçı öncesi yediği küfürler sebebiyle önce sahayı ardından da stadı terk eden Volkan Demirel, "Artık futbolu bile bırakabilirim" çıkışını yaptı.

19.11.2014 07:58  Güncelleme: 08:03

Türkiye'nin Kazakistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçı öncesi yediği küfürler sebebiyle önce sahayı ardından da stadı terk eden kaleci Volkan Demirel karşılaşmadan bir gün sonra kulüp binasına giderek yöneticilerle bir araya geldi. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile bir durum değerlendirmesi yapan tecrübeli file bekçisi, olayların gelişimini, yaşananları ve neden böyle davrandığını detayları ile anlattı.

"ARTIK FUTBOLU BİLE BIRAKABİLİRİM"

Milliyet'in haberine göre; Milli futbolcu son dönemde kendisine yöneltilen küfürlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirirken "Artık futbolu bile bırakabilirim" çıkışını yaptı ve "Beni en çok üzen ve sinirlendiren 9 aylık kızım Yade'ye edilen küfürler" dedi. Volkan ısınırken gelen tepkiler üzerine kendisine "Ben niye buradayım?" sorusunu sorduğunu ve sahayı terk etme kararı aldığını ifade etti.

"EŞİME VE KIZIMA KÜFÜR EDİLİNCE DAYANAMADIM"

Fenerbahçe'nin kalecisi, "Ben orada milli takımı temsil ediyorum. Belli bir grup sadece bana küfür etmek için maça gelmiş. 20-30 kişilik bir grup. Bir, iki üç ama en sonunda kızıma küfür edilince dayanamadım. Biz oraya milli görev için gidiyoruz. Karşılığında hiçbir şey beklemeden oradayız. Ama kalkıp üzerine küfür yiyoruz. Bana küfür edilmesi önemli değil ancak eşime ve kızıma edilenlere dayanamadım" diye konuştu.

"BU DURUM MAÇ İÇİNDE TEPKİ VERİRDİM"

Milli oyuncu sahayı terketmesiyle ilgili detayları anlatırken, bu küfürlerin maç içinde de devam edeceğini hissettiğini belirterek "Düşündüm, bu böyle devam eder ve kötü bir performans sergilersem bu sefer daha kötü bir durum ortaya çıkacaktı. Bu duruma da maç içinde tepki verirdim ve takım bundan daha fazla etkilenirdi. Bu yüzden maç başlamadan gitmenin daha doğru olduğuna karar verdim" ifadelerini kullandı.

"BEN KENDİMİ ORTAYA KOYDUM"

Yaşananlara birinin dur demesi gerektiğini vurgulayan Volkan, "Benim tepkim bugüne kadar herkesin yaşadıklarına yönelikti. Artık birinin bunu yapması gerekiyordu. Ben kendimi ortaya koydum. Umarım bundan sonra kimseye küfür edilmez. Bu olaylar son bulur" dedi.

ELLER AYAKLAR TİTRİYOR

Deneyimli oyuncu birçok milli oyuncunun "Acaba bana küfür edecekler mi, tepki gelecek mi?" diye her maç tedirginlik yaşadığını belirterek "Birçok arkadaşımın artık maçlarda elleri ayakları titriyor. Ne zaman protesto olacak diye herkes tedirgin. Herkes bu durumdan etkileniyor ve baskı altında topunu oynayamıyor" ifadesini kullandı

ARKADAŞLARI DESTEK OLUYOR

Kazakistan maçı sonrası morali oldukça bozulan Volkan Demirel'e takım arkadaşları moral veriyor. Başta Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt olmak üzere tüm futbolcular sabah antrenmanında tecrübeli kaleci ile konuşarak kendisine destek oldu.

Kaleci Volkan Demirel kulüp binasında yaşadıklarını anlatırken tüm yöneticiler kendisine destek verdi, her koşulda arkasında duracaklarını belirttiler.

Volkan: Artık Futbolu Bile Bırakabilirim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Volkan: Artık Futbolu Bile Bırakabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • EYN_28: TÜRK FUTBOLU NA NE VERDİN Kİ NE ALASIN BIRAKMAN DAHA HAYIRLI OLUR 31 10 Yanıtla
  • Arda KILIÇ: Bence tam isabet olur, milli formayı satan adam'dan hayır gelmez. 27 10 Yanıtla
  • H.k: İnan sen futbolu bırakırsan arkandan bir tane bile üzülen olmaz sen sevilen biri değilsin zaten 26 7 Yanıtla
  • MUSTAFA KEMAL: TÜRK FUTBOLU BU VE BUNUN GİBİ PİSLİKLERDEN KURTULMALI HANGİ TAKIMDAN OLURSA OLSUN ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLISI NI SEVERİM 17 13 Yanıtla
  • MUSTAFA KEMAL: LAN DAHA GEÇEN HAFTA DEMBA BA YA KÜFÜR ETMEDİNMİ SEN YANİ BEN YAPİM KİMSE KARIŞMASIN AMA BANA KİMSE YAPMASIN MANTIĞI İNŞALLAH BIRAKIRSIN 24 6 Yanıtla
    halil güneri: TİPİK : BUNU SEN Mİ SÖYLÜYORSUN EBOUE VE DROGBAYA MUZ GÖSTERİP MAYMUN TAKLİDİ YAPAN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ 3 1 tipik: lan maho, futbolcular saha ıcınde bırbırıne kufur eder buna bıse demiyoruz onların arasındaki olay , bız burda volkanın 9 aylık kızına mıllı maçta kufur edılmesınden bahsedıyoruz, o beynınle o kadar dusunebılıyosun ıste 1 0
  • Navi: Yukunuzu tuttunuz paraya doydunuz yeter 23 6 Yanıtla
  • sude: Birakmasan adam deilsin bilyorum biramican cunku adam deilsin 22 6 Yanıtla
  • Halil: Emreyide götür yanında bari 23 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement