Volkan: "Bu Senede Şampiyon Olarak 4. Yıldızı Takacağız" - Son Dakika
Spor

Volkan: "Bu Senede Şampiyon Olarak 4. Yıldızı Takacağız"

Volkan: "Bu Senede Şampiyon Olarak 4. Yıldızı Takacağız"

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, bu yılda şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

17.07.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, bu yılda şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

Düzce Topuk Yaylası'nda lig hazırlıklarını sürdüren sarı- lacivertli takımını tecrübeli kalecisi Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi. Sözlerine takım adına Faruk Ilgaz'ın ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başlayan Volkan, "Keşke bugün cenazesi vardı yanlarında olabilseydik. Kampımızdan dolayı yanlarında olamadık. Takım adına başsağlığı diliyoruz" dedi.

"BU SENEYLE BİRLİKTE İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞUMUZU DA ALACAĞIMIZ"

Kampın iyi geçtiğini ifade eden Volkan, "Bu sezonu şampiyonlukla bitirdik. Bu seneyle birlikte ikinci şampiyonluğumuzu da alacağız. Yaşadığımız malum sürecin de ilk adımlarını burada atmıştık. Buradaki tesisler bizim gerçekten çok iyi olmamızı sağlıyor. Çok da iyi imkanlar var. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Takım olarak da herkesin hazır olarak geldiği bir kamp dönemindeyiz. Süremizin uzun olmasından herkes gayet iyi çalışmış gelmiş. İlerleyen günlerde sezonun başlamasıyla birlikte meyvesini verecektir diye düşünüyorum. Sizlerin de takip ettiği gibi bizi zorluyor, soğuk hava ve sis. Kampımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

"DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ NOUER"

Almanya milli takım kalecisi Nouer'i dünyanın en iyi kalecisi olarak 4 yıl önce söylediğini belirten Volkan, "Nouer'i 4 sene önce ben söylemiştim. Dünyanın en iyi kalecisi diye. Bir de onun adıyla ilgili espri yapmıştım. Dalga da geçildi biraz. Neuer'i ben çok beğeniyorum. Schalke'den beri takip ediyorum. Dünyaya damgasını vurdu. Yaşının da vermiş olduğu avantajla devam edecektir. Kalecilerin ön plana çıktığı bir dünya kupası oldu. Favori takımların elendiği hiç adı sanı duyulmamış takımların, büyük işler yaptığı bir turnuva oldu. Ben isterdim ki kendi takım arkadaşlarımdan olan birisinin kazanmasını. Almanya kazandı kutluyoruz" dedi.

"SALİH BÜYÜK BİR YILDIZ OLACAK"

Lig fikstürünü değerlendiren Vokan, "Her sezon yeni bir umut, yeni bir yarış. Fikstür, tabii ki önemi var. Kimle nerede oynayacağımızın önemi var. Her şey sonuçta son haftada belirleniyor, şampiyon belli oluyor. Biz elimizden geldiği kadar kendi maçımızı çıkıp yenmek neresi olursa olsun. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Fikstür adına bakıldığında iyi bir fikstür olduğunu düşünüyorum. İlk 8 haftada önemli olan maçların hepsini oynuyorsunuz 9 - 10. hafta Bursaspor maçları da var. Bu maçları iyi bir şekilde atlattığınız şekilde yolu yarılamış gibi görünüyorsunuz. Biz baştan işi sıkı tutarsak ki tutacağımıza eminim. Geçen seneki takımımızdan bir tek Salih gitti. Ona da başarılar diliyorum. Büyük bir yıldız olacak. Biz elimizden geldiğince en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitireceğiz. Takımımızdan geçen seneden hiçbir arkadaşımız gitmedi. Diego gibi kendisini kanıtlamış bir arkadaşımız katıldı. Takımımıza güç katacaktır. Geçen sene de yaptığımız ortada. Ligi kaçıncı haftada kaç puanda bitirdiğimiz ortada" ifadelerini kulandı.

"TEK HEDEF ŞAMPİYON OLMAK"

Bu yıl 4. yıldızı takmak istediklerini ifade eden Volkan, " Türkiye'de şampiyonluklar 1959'dan bu yana sayılıyor. O tarihten bu yana toplam 19 şampiyonluğumuz var gibi görünüyor; ama stadımızda müzemizde 28 şampiyonluk kupası var. Yıldızlamaya vurduğunuzda 6. yıldıza doğru gidiyoruz. Tabii ki Türkiye'nin şampiyonluğu her zaman büyüktür. 4. yıldız vesilesiyle bu yıl ayrı bir önem taşıyor. Her şampiyonluğun güzel bir anlamı var. Biz de bu gururu yaşayıp 4. yıldızı takacağız. Bizim amacımız şampiyon olmak. Biz bütün çalışmamızı gayretimizi Fenerbahçe taraftarının mutluluğu için ortaya koyuyoruz. Tek hedef şampiyon olmak. Allah inşallah bu sene de şampiyon olmayı nasip eder" dedi.

Volkan ligin 2. haftasında oynayacakları Trabzonspor maçını değerlendirerek, "İkinci hafta Trabzonspor'la oynayacağız. Seyircisiz futbolun tadı olmaz. Seyirci kendi takımını ateşlediği kadar rakip taraftarlar da ateşliyor. Seyircili seyircisiz fark etmez çıkar oynarız" diye konuştu.

"DIEGO'NUN DA BİR EFSANE OLACAĞINA İNANIYORUM"

Diego'nun iyi futbolcu olduğunu belirten Volkan, "Henüz sisten dolayı birbirimizi göremedik. Geçmişteki maçlarından bildiğim için iyi bir futbolcu. Büyük katkısı olacak. Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giymek her zaman efsaneleşmiştir. Onun da bir efsane olacağına inanıyorum" dedi.

En yetenekli Türk futbolcuların Fenerbahçe'de olduğunu ifade eden Volkan, "En yetenekli Türk futbolcuları bizde olduğunu düşünüyorum. Yabancı sayısı hakkında benim bir yorumum yok. Çünkü sahaya 11 kişi çıkıyor. Çıkan her oyuncu da kendi çapında veya Fenerbahçe formasını giydiği takdirde kendisini kanıtlamış bir futbolcudur. O yüzden yabancı sayısının azalması beni fazla etkilemez" diye konuştu.

Öte yandan sarı-lacivertli oyunculardan Mehmet Topuz boş vaktinde tesislerin yanında bulanan gölde balık tutarak zaman geçirdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Volkan: 'Bu Senede Şampiyon Olarak 4. Yıldızı Takacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement